UJK:lla toinen vähämaalinen tasapeli

Viikko sitten UJK nappasi pisteen Luvialta kaksi sekuntia ennen päätössummeria syntyneellä maalilla, tänään UJK oli menettää pisteen pelin viimeisellä sekunnilla, mutta ParSport ei onnistunut rangaistuslaukauksessa ja niin päädyttiin jälleen 1-1 tasapeliin.

Ottelun maalit tehtiin ensimmäisessä erässä vajaan minuutin välein. UJK piti alkuminuuteilla hyvää vauhtia ja hallitsi alkupeliä luoden useita hyviä tilanteita. Maalin viimeisteli kahdeksan minuutin kohdalla Miro Aarras tarkalla vedolla, syöttäjiksi merkittiin Iiro Hustovaara ja Robert Kiiski.

Hetki maalin jälkeen UJK:lle tuomittiin kakkonen ja sitä ehti kulua vain 13 sekuntia, kun ParSport tasoitti. Jäähy ja maali käänsivät loppuerän puolestaan selvästi vieraille.

Se ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään toista ylivoimaansa eikä toisaalta UJK onnistunut, kun se pääsi erän lopulla ylivoimalle.


Toisessa erässä UJK otti jälleen ohjat käsiinsä ja painosti. UJK pääsi erässä myös ylivoimalle, minuutiksi jopa kahden pelaajan ylivoimalle, mutta ParSportin maalivahti pelasi hyvin ja nappasi kaikki kiekot haltuunsa.

Huonommaksi ei jäänyt Jarno Ruohola UJK:n maalissa, hänkin torjui kaikki vieraiden lähentelyt. Tilanteita erässä riitti, sillä maalivahtien torjunnat laskettiin 18-14 UJK:n painostusta kuvaten.


Päätöserässä voittoa tarjottiin ensi UJK:lle. Vain kahdella kentällä matkassa ollut ParSport alkoi väsyä, jäi tilanteissa jälkeen ja joutui rikkomaan.

ParSportille vihellettiin erässä kuusi kakkosta ja kaksi niistä meni puolentoista minuutin verran päällekkäin eli UJK pääsi pyörittämään viidellä kolmea vastaan.

Kiekko kiersi hyvin ja laukauksia sateli kohti ParSportin maalia, mutta maali jäi tekemättä. Pelin viime sekunneilla voittoa tarjottiin sitten vieraille. UJK painostus katkesi vastustajan siniviivalla ja ParSportin pelaaja pääsi katkuun.

Ville Laurell ehti sen verran tuntumaan, että sai koukittua pelaajalta tasapainon pois, mutta tuomiona oli rangaistuslaukaus. Sen ParSportin pelaaja laukoi ohi maalin ja niin pisteet jaettiin.

Maalivahtien torjunnat merkittiin koko pelissä 47-39 UJK:lle eli molemmat maalivahdit olivat vireessä. Jäähyminuutteja vieraat saivat 28, joista yksi oli täysi kymppi, UJK:lle kolme kakkosta.


UJK on kolmen kierroksen jälkeen neljällä pisteellä sarjan kärkipäässä, ParSport on pisteen edellä ykkösenä ja sille tasapeli oli kauden ensimmäinen pistemenetys.

UJK pelaa seuraavaksi Paimiossa, peli on 19.10. Seuraava kotiottelu on Tarvasjokea vastaan 26.10.


Artikkelikuva: Ottelun ainoan UJK-maalin teki Miro Aarras, jonka veto upposi tolpan viereen maalivahdin hanskan ja patjan välistä.