USB:n kausi alkoi kahdella tappiolla

USB:n miesten kausi salibandyn nelosdivarissa alkoi kahdella kahden maalin tappiolla turkulaisjoukkueille. Tänään Taivassalossa pelatussa turnauksessa USB hävisi ensin TuTolle 5-3 ja toisessa pelissä Wankersille 7-5.

Avauspelissä USB johti kahden erä jälkeen 3-2, mutta päätöserän turkulaiset voittivat 3-0. USB yritti lopussa yhden maalin tappioasemassa tasoitusta ilman maalivahtia. Pallo menikin maaliin, mutta väärään päähän.

Ottelun maalitilin avasi USB:n Ville Alppi Marko Hyökyvirran syötöstä, mutta TuTo tasoitti ja meni ohi vielä avauserässä. Toisessa USB onnistui kahdesti, heti erän alussa Miikka Kinnala tasoitti Tuomo Kämäräisen syötöstä ja erän puolivälissä Tomi Hänti vei Tarmo Niemen syötöstä USB:n johtoon.

USB johti hupeni heti päätöserän alussa TuTon tasoitukseen ja erän seitsemännellä minuutilla TuTo meni johtoon ja lopussa siis teki päätösnumerot tyhjiin.


Vähän samalla tavalla eteni ottelu Wankersia vastaan. Peli oli tasan päätöserän alussa, mutta Wankers karkasi heti erän alussa kolmen maalin johtoon. USB tuli vielä maalin päähän, mutta viimeisestä kavennuksesta kului vain puolisen minuuttia, kun Wankers iski loppulukemat 7-5.

Avauserä meni Wankersille 2-1, toinen USB:lle samoin lukemin, päätöserä Wankersille 4-2.

Päivän avauspelissä maalivahtien torjunnat olivat melko tasan, mutta Wankersia vastaan USB painosti ja sai 16 laukausta maalivahdin torjuttavaksi, kun USB:n maalivahdille merkittiin vain kahdeksan torjuntaa.

USB:n maalintekijät toisessa pelissä olivat Tomi Hänti, Tarmo Niemi, Marko Hyökyviirta, Miikka Kinnala ja Henri Blomqvist, syöttöpisteitä saalisti Tuomo Kämäräinen kaksi ja yksi merkittiin Tino Pesolalle, Ville Kylä-Kailalle ja Marko Hyökyvirralle.


Artikkelikuva: Mustapaitaisen USB: kausi nelosdivarissa alkoi kahdella tappiolla. Kuva syksyn harjoituspelistä KaPaa vastaan.