KaPan miehet avasivat kauden voitoilla

KaPan miehet kohtasivat salibandyn nelosdivarin ensimmäisen turnauksen ensimmäisessä ottelussa Paraisten PIFfenin. Paraislaiset pääsivät alussa jo 3-1 johtoon, mutta KaPa nousi ja ratkaisi pisteet päätöserän 3-1 voitolla. Loppunumerot 6-4.

KaPan avausmaalin 2-0 tilanteessa teki Olli Helminen Hannu Riskun syötöstä ja toisen vain muutama sekunti ennen avauserän päätöstä taiteili Ilkka Penttilä Lauri Aulinin syötöstä. Se toi KaPan 3-2:een.

Toisen erän alussa Konsta Rostedt tasoitti Juha Pellilän syötöstä. Enempää maaleja erässä ei nähtykään, vaikka PIFfen pääsi yrittämään ensin viisi minuuttia ylivoimalla ja erän lopussa vielä kaksi minuuttia.

Päätöserässä PIFfen onnistui siirtymään johtoon, mutta KaPan Konsta Rostedt tasoitti Juha Pellilän esityöstä ja erän lopulla KaPa käänsi pelin itselleen kahdella viime minuutin maalilla. KaPan viidennen teki Konsta Salminen Olli Helmisen syötöstä 42 sekuntia ennen loppua ja kuudennen vastustajan tyhjään maaliin Juha Pellilä 19 sekuntia ennen pelin loppua.


KaPan toinen peli Korppoon KIK:ta vastaan meni noin suurinpiirtein saman käsikirjoituksen mukaan. KIK voitti avauserän 2-0 ja kolmannessa siirtyi jo 3-0 johtoon ennen kuin KaPa pääsi peliin mukaan.

Lauri Aulin kavensi ylivoimalla toisen erän puolivälissä Hannu Riskun syötöstä ja pari minuuttia ennen erätaukoa Miika Virtanen toi KaPan maalin päähän Ilkka Penttilän tehdessä esityön.

Kolmatta erää ehdittiin pelata vain 15 sekuntia, kun KIK sai rankkarin ja pisti sen sisään. KaPan vastausta ei kuitenkaan tarvinnut odottaa kauaa ja se tuli lujaa.

Hannu Risku kavensi Eelis Suomelan syötöstä vajaa minuutti rankkarin jälkeen ja siitä kului vain vajaa puoli minuuttia, niin Tomi Mikkonen tasoitti Juha Pellilän syötöstä.

Eikä tässä vielä kaikki, erän kuudennella minuutilla sama parivaljakko onnistui taas ja KaPa siirtyi ensimmäistä kertaa pelissä johtoon ja myös piti johtonsa loppuun asti.

KaPan pelit jatkuvat 26.10 SB-Areenalla Turussa.

Artikkelikuva: Sinipaitainen KaPa avasi nelosdivarin kahdella voitolla. Kuva syksyn harjoituspelistä USB:tä vastaan.