Päätöserän kiri toi RJK:lle vieraspisteet

RJK:n ringettejoukkue pelasi tänään B-tyttöjen SM-karsintasarjassa tasaisen vieraspelin Kangasniemellä paikallista KaPa-51:tä vastaan. Joukkueet olivat ennen peliä tasapisteissä SM-sarjaviivan tuntumassa, joten pelissä oli isot panokset.

Kotijoukkue oli alussa terävänä ja pääsi johtoon, mutta päätöserä oli RJK:n ja se väänsi voiton lopulta lukemin 6-4.

Kotijoukkue sai avausmaalin jo kolmannella minuutilla, mutta avauserän lopulla RJK tasoitti, maalin teki Helmi Silokivi ja syötti Emmi Metsä-Tokila,

Toisessa erän ainoa maalin teki kotijoukkue erän loppupuolella ja pukukoppiin lähdettiinkin 2-1 kotijohdossa.


Kolmannen erän alussa KaPa-51 pääsi jo 3-1 johtoon, mutta erän lopulla RJK alkoi ottaa otetta ja löytää tehoja maalilaukauksiin.

Neea Männistö kavensi, kotijoukkue osui seuraavassa hyökkäyksessä, mutta sitä seuraavassa Helmi Silokivi osui toisen kerran, nyt syöttäjänä oli Neea Männistö ja päätösvartille lähdettiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Neljäs erä oli sitten RJK:n näytöstä. Heti erän alussa kahden pelaajan ylivoimalla Enni Ojala toi RJK:n tasoihin Helmi Silokiven syötöstä ja erän puolivälissä kahdella pikamaalilla RJK karkasi jo 6-4 johtoon. Maalit tekivät Helmi Silokivi Neea Männistön syötöstä ja Enni Ojala.

Enempää maaleja ei pelissä tehtyään, joten RJK sai tärkeät pisteet mukaansa.


Helmi Silokivi merkkautti pöytäkirjaan tehot 3+1, Enni Ojala 2+1, Neea Männistö 1+2 ja Emmi Metsä-Tokila 0+1.

Kuudesta pelistä RJK on voittanut kolme ja hävinnyt kolme. Sijoitus on selvästi SM-sarjaan pääsevien joukossa, mutta joukkueilla on pelattuna erilainen määrä pelejä.

Seuraavaksi RJK kohtaa Raisiossa Ilveksen 20.10 ja Uudessakaupungissa 2.11 Blue Ringsin. Molemmat ovat sarjataulukossa RJK:n takana.


Artikkelikuva: RJK:n kapteeni Enni Ojala teki kaksi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön.