UJK:lle murskatappio Paimiossa

UJK:n oman ringin pienuus konkretisoitui tänään vierasottelussa Paimiossa ensimmäisen kerran kunnolla. Jyskeellä oli peli Harjavallassa lähes samaan aikaan, jolloin ”yhteiset” miehet olivat pääosin siellä ja Paimioon saatiin kokoon vain yhdeksän kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti.

UJK:n kahdessa edellisessä pelissä tehtiin yhteensä neljä maalia, tänään neljä maalia oli koossa jo avauserän loppupuolella. UJK:n kokoonpanoon palannut Lasse Loven napautti avausmaalin avauserän puolivälissä, mutta sen jälkeen kotijoukkue otti pelin haltuunsa.

Avauserä päättyi kotijoukkueelle vielä siedettävästi 4-2, mutta toisessa peli repesi. PKS voitti erän 5-0 ja pelin ratkettuakin teki vielä viimeisessä erässä neljä, UJK ei maalintekoon avauserän jälkeen kyennyt.


Loppunumerot olivat siis murheelliset 13-2. Kotijoukkueen ylivoimaa kuvaavat myös maalivahtien torjunnat, UJK maalissa pelannut Jesse Vuorinen torjui 53 kertaa ja lisäksi 13 kertaa kiekko livahti maaliin, kotijoukkueen maalivahti torjui 25 kertaa.

Lovenin avausmaalin syötti Robert Kiiski, UJK:n toisen teki Ville Hento Milo Niemisen syötöstä.

Rangaistuksia siistissä pelissä vihellettiin kotijoukkueelle kuusi minuuttia, UJK:lle neljä.

UJK:n seuraava peli on kotikentällä ensi lauantaina 26. päivä kello 18 alkaen, vastustaja on Tarvasjoki. Jyskeen peli alkaa samana päivänä tuntia aikaisemmin, joten kokoonpano-ongelmia on todennäköisesti tulossa, vaikka kyseessä on kotiottelu.


Artikkelikuva: Niko Koski edusti Jesse Vuorisen kanssa Paimiossa joukkueen kokeneempaa kaartia, muu joukkue koostui pääosin vuosituhannen vaihteen tienoilla syntyneistä kiekkoilijoista.