Lohkokärki liian vahva UJK:n naisille

UJK:n naiskiekkoilijat saivat tänään kotihalliin kovan vieraan, mestiksen karsintalohkoa tappioitta johtavan APV:n Alavudelta. UJK pisti avauserässä ennakkoluulottomasti kampoihin ja tilanne oli 1-1, mutta toisessa erässä vieraat ratkaisivat voittamalla sen 5-0. Loppunumerot APV:lle 6-1.

Ensimmäisen viisi minuuttia UJK ihmetteli APV:n vauhtia, mutta sai sitten oman pelinsä kuntoon ja loppuerä olikin suhteellisen tasaista.

Avausmaalin teki Karoliina Lindroth reilun kahdeksan minuutin kohdalla. Emmi Metsä-Tokila riisti kiekon kulmassa ja syötti P-pisteiden väliin, josta Karoliinan laukaus painui sisään yläputkea kilauttaen.

Harmillisesti UJK päästi vieraat tasoihin erän lopulla. Pakkien sivuttaissyötön hyökkäyssinisellä aavisti APV:n pelaaja, pääsi yksin läpi ja pisti kiekon maaliin.

Jos UJK olisi päässyt tauolle johtoasemassa olisi loppupelikin voinut olla toisenlainen.


Toisessa erässä APV ratkaisi melko nopeasti. Erän puolivälissä tilanne oli jo 4-1 ja viimeiseen erään lähdettäessä 6-1.

Päätöserässä erosi muista eristä siinä, että maaleja ei tehty yhtään, mutta sen sijaan istuttiin jäähyllä. Kahdessa ensimmäisessä erässä ei jäähyjä oltu vihelletty lainkaan,

Vieraille vihellettiin jäähyjä kahdeksan minuuttia, UJK:lle neljä, mutta ylivoimapeli ei kummallakaan toiminut.

UJK:n maalivati Annika Rivasto torjui 61 laukausta, vieraiden maalivahdit yhteensä 34, joten kyllä APV kokonaisuutena selvästi hallitsi peliä eikä se turhaa johda lohkoa.


Artikkelikuva: UJK onnistui saamaan kiekon vain kerran lohkokärki APV:n kivikovan puolustuksen ohi, tässä maalia yrittää UJK:n Sanni Grönroos (25).