Ukinytin kävijämäärä jatkaa selvää kasvuaan

Ukinyt on nyt toiminut reilut kaksi ja puoli vuotta ja sivuston kävijämäärä on ollut koko ajan kasvussa. Kuukausittain kävijämäärä vaihtelee, mm. kesällä ja joulukuussa on hiljaisempaa ja pientä vaihtelua tapahtuu normaalikuukausienkin välillä mm. uutistarjonnasta johtuen, mutta useamman kuukauden pituisena trendinä katsottuna kasvu on ollut tasaista.

Päättyneen lokakuun aikana kirjattiin uusi kuukausiennätys, kun sivustolle tehtiin yli 80 000 käyntiä. Se merkitsee arkipäivisin keskimäärin 3000 käyntiä ja viikonlopun päivinäkin noin 2000 kävijää. Yhden viikon aikana sivustolle tehdään siis noin 20 000 vierailua.

Kävijämäärä on viime vuoteen nähden ollut syksyn aikana noin 30 prosenttia suurempaa. Jo kesälomakuukausi heinäkuu oli selvästi viime vuotta vilkkaampi ja sen jälkeenkin kuukausittaiset käyntimäärät ovat pysyneet noin 20 000 edellä viime vuotta.

3000 päivittäistä vierailua tarkoittaa, että eri kävijöitä on noin 2000. Viikon aikana vähintään kerran sivustolla käy noin 5000 kävijää.


Ukinytin fb-sivulla on seuraajia lähes 2000, twitterissä vajaa sata ja instagramissa noin 400. Facebookissa ja twitterissä ukinyt vinkkaa jokaisesta uudesta jutusta heti sen ilmestyttyä, instagramissa on videopätkiä jo tapahtuman aikana ja myös joitakin juttuvinkkejä, mutta ei kaikista uusista jutuista.

Jos haluat lukea jutut tuoreeltaan, käy facebookissa tai twitterissa tykkäämässä tai seuraamassa ukinytiä


Uninyt toimii ajankohtaisten uutisten ja juttujen lisäksi myös arkistona eli kaikki kuluneen reilun kahden ja puolen vuoden aikana julkaistut jutut ovat edelleen katsottavissa.

Oikeaa juttua voi hakea valikkorivin etsi-toiminnolla, joka aukeaa suurennuslasi-ikonista. Avautuvaan kenttään voi syöttää hakusanan ja sivusto näyttää asiasta tehdyt jutut.

Toinen vaihtoehto katsella vanhoja juttua on hyödyntää oikean reunan Valitun päivän uutiset -hakua.


Hyvää syksyn jatkoa kaikille lukijoille!