Kolmastoista kohtaaminen toi UJK:n naisille tappion

Kaikki putket päättyvät aikanaan ja tänään oli aika katketa UJK naisten voittoputki Panelian Raikasta vastaan. Kun UJK kaudella 2017-2018 lähti mukaan naisten sarjaan, ovat UJK ja PaRa kohdanneet virallisissa sarjaotteluissa ennen tätä päivää 12 kertaa ja joka pelin UJK on voittanut.

Voittomarginaalia on ollut yhdestä maalista 11:een maaliin, mutta joka peli on normipeliajalla päättynyt UJK:n voittoon.


Tänään kohdattiin kolmannentoista kerran ja pelipaikka oli Panelia. UJK aloitti perinteitä kunnioittaen ja ennen kuin viisi minuuttia oli täynnä, Ida Grönroos vei ylivoimalla UJK:n johtoon, maalin syöttäjinä Carolina Grönroos ja Saara Siivonen.

Toisen erän alussa kotijoukkue tuli tasoihin ja pitkään pelattiin tasatilanteessa, vaikka molemmat saivat yrittää ylivoimalla. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue siirtyi johtoon ja erän viimeisellä minuutilla se onnistui taas ja pääsi päätöserään kahden maalin johdossa.


UJK ei saanut päätöserässäkään kunnon kiriä aikaan, vaan PaRa pääsi kasvattamaan johtoaan. Lopussa UJK yritti ilman maalivahtia ja pääsi ylivoimallekin, mutta maalinteko ei onnistunut.

UJK:n kohtalo oli jälleen maalinteko. Maalivahtien torjunnat olivat pelissä lähes tasoissa ja kotijoukkueella vihellettiin 16 jäähyminuuttia, UJK:lle kahdeksan, mutta ylivoimallakaan kiekkoa ei saatu maaliin kuin kerran avauserässä.


Voitto oli PaRalle mestiksen karsintasarjan toinen ja se nousi UJK:n kanssa tasapisteisiin, mestikseen ei kummallakaan ole enää mahdollisuuksia.

UJK:lla on jäljellä vielä neljä ottelua, 9.11 on vieraspeli Espoossa K-Espoon Akatemiaa vastaan, 16.11 kotipeli HIFK:n akatemiaa vastaan, 23.11 kotipeli KJT Haukkoja vastaan ja seuraavana päivänä vieraspeli Loimaalla Rocketsia vastaan.


Artikkelikuva: Syyskuun kohtaamisen PaRaa vastaan UJK voitti kotonaan puhtaasti 5-0, mutta tänään Paneliassa kotijoukkue nappasi pisteet.