Crusellin vuokrahintoihin korotus ja ehtoihin tarkennuksia

Kulttuurikeskus Crusellin eri tiloja vuokrataan ulkopuolisille erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokrahinnat on viimeksi tarkastettu vuonna 2012 ja ne ovat jääneet jälkeen yleisestä hintakehityksestä. Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta hyväksyikin keskiviikon kokouksessaan uudet vuokrahinnat.

Korotukset koskevat vain kaupungin ulkopuolisia toimijoita eli erilaisia yrityksiä, ohjelmatoimistoja ja muita, jotka järjestävät Uudessakaupungissa tilaisuuksia.

Paikalliset toimijat saavat tiloja edelleen käyttöönsä veloituksetta määrätyin rajoituksin, esimerkiksi sunnuntait, pyhäpäivät ja pitkäkestoiset tilaisuudet ovat maksullisia.

Kulttuuripalvelujen liikuteltavan esiintymislavan vuokrahinnat säilyvät ennallaan.


Hyväksytyn uuden hinnaston mukaan 254 henkeä vetävän Crusell-salin vuokra ulkopuoliselle on 1-4 tunniksi 350 euroa ja lisätunnit maksavat 30 euroa. Kaupungin omille hallintokunnille vuokra on 150 euroa + 20 euroa tunti. Kaupungin yhdistyksille ja toimijoille siis ilmainen paitsi neljä tuntia ylittävästä vuokrauksesta maksu on 30 euroa tunnilta.

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä vastaavat hinnat ovat 450 euroa, 300 euroa ja 150 euroa neljältä tunnilta, lisätunnit maksavat joka ryhmälle 30 euroa.

Salin lisäksi on vuokrattavissa neuvotteluhuone Nervander ja myös aulatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia. Hinnastossa on myös muita maksuja, kuten esimerkiksi flyygelin virityksestä ja lipunmyynnistä.

Uusi hinnasto ja käyttösäännöt löytyvät tästä.PDF


Artikkelikuva: Crusellissa järjestävät kaupungin lisäksi tilaisuuksia monet ulkopuoliset tahot, heidän vuokrahintansa nousevat vuoden alussa. Kuva vuoden 2017 itsenäisyysjuhlasta.