UJK:lle selkäsauna Salossa

UJK sai eiliseen peliin Saloon Kiekkohaita vastaan jalkeille vain kymmenen kenttäpelaajaa ja se alkoi varsinkin viimeisessä erässä tuntua. Alkupelissä UJK pystyi vielä vastaamaan kotijoukkueen painostukseen, mutta lopulta salolaiset voittivat 10-2, erät 2-0, 2-1, 6-1.

UJK oli alusta asti alakynnessä ja erityisen vahvasti kotijoukkue rynnisti avauserässä. Jarno Ruoholalle merkittiin erässä 18 torjuntaa, Kiekkohaiden maalivahdille vain kolme.

Kotijoukkueen avausmaali syntyi jo avausminuutilla ja toinen erän puolivälissä. UJK pääsi niiden välissä kerran ylivoimalle mutta ei onnistunut tasoittamaan. Erän lopulla UJK sai kaksi kakkosta ja varsinkin niiden aikana laukauksia sateli, mutta UJK kesti.


Toisessa erässä peli alkoi ratketa. Kotijoukkue onnistui erän puolivälin tienoilla kahdesta ja vaikka Joona Hupponen kavensi melko nopeasti Kiekkohaiden neljännen maalin jälkeen, lähdettiin päätöserään UJK:n kolmen maalin tappioasemassa.

Kiekkohait teki päätöserän alkupuolella kolme maalia, Kasperi Hirvasoja onnistui kaventamaan ylivoimalla, mutta hetkeä myöhemmin Kiekkohait osui ylivoimalla ja erän lopulla vielä kahdesti.


Lohko jatkuu loppupään osalta tasaisena, kuusi viimeistä joukkuetta ovat kolmen pisteen sisällä, UJK on sijalla kahdeksan. UJK:lla on pelattuna yhdeksän peliä eli ensimmäinen kierros on täynnä

UJK pelaa vielä kaksi ottelua tämän vuoden puolella, 6.12 on vieraspeli Kankaanpäässä ja 14.12 Uuteenkaupunkiin saapuu Luki-82 Luvialta.

Avauskierroksella syys-lokakuun vaihteessa UJK voitti KJK vieraissa 4-3 ja viime sekuntien maalilla nappasi LuKilta vieraspisteen 1-1 tuloksella.


Artikkelikuva: Kasperi Hirvasoja (8) teki ylivoimalla UJK:n toisen maalin Salossa.