Korihait 2 voitti Porissa

Korihaiden kakkosjoukkueen kauden toinen vieraspeli torstaina Porissa oli tasainen. Sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitänyt kotijoukkue BC Sisu jäi alussa, mutta roikkui tuntumassa lähes loppuun asti, voitto kuitenkin Korihaille lukemin 113-96.

Korihait voitti avausjakson kahdeksalla pisteellä, mutta toinen ja kolmas kymppi olivat tasaisia ja viimeiselle jaksolle lähdettiin samalla kahdeksan pisteen erolla kuin toiselle kympille.

Korihait oli matkassa vain kuudella pelaajalla kun kotijoukkueella oli pelaajia lähes pöytäkirjan täydeltä.

Korihait kuitenkin jaksoi loppuun asti ja onnistui lopussa vapaaheittojen turvin vielä hieman suurentamaan eroa.


Heikki Saaristo oli erinomaisella pelipäällä. Hän teki kaikkiaan 49 pistettä, joista 30 tuli kymmenellä onnistuneella kolmosella. Heikki pisti lopussa myös vapaaheitot varmasti sisään.

Mikko Jalonen teki 22 pistettä, Marko Vehniäinen 15, Jaakko Lahti 12, Emil Wahlbäck yhdeksän ja Lauri Kutila kuusi.

Korihait on seitsemän kierroksen jälkeen sarjan kärjessä tasapistein porilaisten kanssa, NaKo on kaksi pistettä perässä ja nämä kolme ovat jo sarjan tässä vaiheessa karanneet muilta.

Korihait pelaa vielä kerran tämän vuoden puolella, 14.12 on edessä matka Turkuun HBC Emerituksen vieraaksi. Emeritus ei ole vielä saanut pistettäkään.

Toinen kierros käynnistyy Korihaiden osalta 18.1 kotiottelulla Vaasan Salamaa vastaan.


Artikkelikuva: Heikki Saaristo teki Porissa 49 pistettä, Marko Vehniäinen (14) säesti 15:llä ja Jaakko Lahti (9) 12:lla pisteellä Korihait kakkosen voittoon kärkiottelussa.