UJK ei jaksanut loppuun asti

Vain kahdella kentällisellä Kankaanpäässä vieraillut UJK sinnitteli kotijoukkueen kyydissä ottelun puoliväliin asti, mutta lopussa KJK käänsi ottelun edukseen ja voitti 8-4, erät 4-2, 2-2 ja 2-0.

KJK aloitti vahvasti ja johti kolmessa minuutissa 2-0. Ville Hento teki kavennuksen yhdeksännellä minuutilla ja samalla minuutilla Markus Saarinen toi UJK:n tasoihin rangaistuslaukauksella.

Erän lopulla kotijoukkue karkasi uudelleen kahden maalin johtoon, mutta senkin UJK otti vielä kiinni.


Heti toisen erän alussa Markus Saarinen toi UJK:n maalin päähän ja vähän ennen erän ja pelin puoliväliä Jesse Kaupinsalo osui alivoimalla ja peli oli tasan.

Jälleen erän lopulla kotijoukkue oli terävänä ja teki kaksi maalia.

Päätöserässä UJK selvitti vielä kaksi alivoimaa, mutta erän puolivälissä kotijoukkueen tekemä 7-4 alkoi ratkaista peliä. Päätöslukemat syntyivät ottelun viimeisellä minuutilla.

Kahden maalin lisäksi Markus Saarinen saalisti yhden syöttöpisteen, Johannes Rannalle merkittiin kolme syöttöpistettä ja Jesse Kaupinsalolle 1+1.


UJK pysyi vielä putoamisviivan yläpuolella, mutta sen alla olevat Liekit ja K-67 ovat heti tuntumassa ja lisäksi ne ovat pelanneet kaksi peliä vähemmän, joten UJK:n pisteiden tarve on ilmeinen.

Tänä vuonna siihen on vielä yksi mahdollisuus. LuKi Luvialta tulee Uuteenkaupunkiin 14.12, peli alkaa 14:30.

Joulutauon jälkeen UJK pelaa ensin 11.1 Paraisilla ja 18.1 vieraaksi saapuu sarjakärki PKS Paimiosta.


Artikkelikuva: Jesse Ranta saalisti kolme maalisyöttöä Kankaanpäässä.