UJK jäi LuKin jyrän alle

UJK oli päivän pelissä selvästi jäljessä alusta asti ja vierasjoukkue, sarjakakkonen LuKi Luvialta, myllytti lähes koko pelin. Maalivahtien torjunnat 66-27, maaliluvut eivät ihan yhtä pahat, mutta kuitenkin selvä 5-1 voitto vieraille.

Avauserän vieraat voittivat 1-0, toisen erän 3-1 ja viimeisen jälleen 1-0. UJK:n kavennusmaalin toisessa erässä tilanteeseen 2-1 teki Markus Saarinen, mutta vieraat onnistuivat hetkeä myöhemmin ylivoimalla ja erän lopulla siirtyivät jo ratkaisevaan 4-1 johtoon.

Päätöserässä UJK:lla riitti kyllä yritystä edelleen hyvin ja esimerkiksi LuKi ei ylivoimallaan saanut mitään aikaan, mutta erän puolivälissä tasakentällisin iski päätösnumerot.


UJK ei missään vaiheessa peliä saanut pitkiä pyörityksiä vieraiden maalille vaan peliä pelattiin pääasiassa UJK:n kenttäpäädyssä. UJK kykeni kyllä kohtuullisen hyvin estämään avopaikat ja Jarno Ruohola maalilla napsi kaukovedot varmasti kiinni.

UJK:n toivo lepäsi nopeissa hyökkäyksissä, mutta LuKin taktisesti varma peli esti menetystilanteissakin UJK:n ylivoimahyökkäykset.

UJK:n junioreilla kyllä vauhtia ja tekniikkaa riitti, mutta kun vastaan tulee noin 20 kiloa ”kehittyneempi” pelaaja, jolla lisäkilot ovat pääasiassa lihaksia ja myös kokemusta ja pelisilmää, niin ei pienessä kaukalossa ole helppo mennä ohi ja maalin edustan väännössä se oli yleensä LuKin pelaaja, jonka lapa pysyi jäässä.


UJK ottelutauon aikana sarjasijoitus oli tipahtanut lohkon viimeiseksi, eikä tappio sijoitusta muuttanut. Erot ovat kuitenkin pienet, TarU on tasapisteissä, Liekit ja K-67 pisteen edellä ja ParSport kaksi edellä, mutta voittoja kaivattaisiin.

Tänä vuonna niitä ei enää ole tulossa, sillä pelit jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa. Heti alkuun on tärkeä peli, kun UJK matkaa 11.1 Paraisille, ensi vuoden kotiottelut käynnistyvät 18.1 sarjakärki PKS:ää vastaan.


Artikkelikuva: Jarno Ruoholalla UJK:n maalissa riitti illan pelissä tekemistä, tässä yksi illan 66:sta torjunnasta.