KaPan naisille kauden ensimmäinen tappio sarjapelissä

KaPan naiset pelasivat tänään kauden neljännen turnauksensa eli sarjapelit seitsemän ja kahdeksan, pelipaikka oli Turun Sport Garden. Päivän avauspelissä KaPa hävisi selvästi FBC Loisto Originalsille, mutta toisessa kukisti suurinumeroisesti Karhut.

Loisto-peli alkoi KaPalta vaisusti. Loisti teki avausmaalin kolmannella minuutilla ja erän puolivälissä tasavajaalla toisen. KaPa pääsi heti perään ylivoimalle, mutta ei kyennyt kaventamaan.

Toisen erän avausminuutilla Loisto teki kaksi maalin seitsemän sekunnin välein eikä KaPa enää 4-1 tappiosta toipunut.

Riikka Laato kyllä kavensi, mutta Loisto teki heti perään viidennen. Erän lopulla Loisto sai kaksi kakkosta peräkkäin ja jälkimmäisen aikana Saara Mäki-Arvela kavensi.

Päätöserän alussa Mira Kyrölä toi KaPan kahden maalin päähän, mutta erän lopulla Loisto teki ensin ylivoimamaalin ja heti perään KaPan yrittäessä ilman maalivahtia, löi päätösnumerot 7-3 tyhjiin.


Päivän toisessa pelissä KaPa ei antanut Karhuille mahdollisuuksia. Avauserän jälkeen tilannen oli jo 5-0 ja loppunumerot 12-0.

Veera Soini teki neljä maalia, Essi Kutila 2+2, Emilia Hakanpää 0+3, Saara Mäki-Arvela 1+2, Riina Rantanen ja Fia Salo 2+0, Riikka Laato 0+2, Mira Kyrölä 1+0, Liina Hyytiä ja Julia Hakanpää 0+1 eli kaikki matkassa olleet kenttäpelaajat tekivät pisteitä.

Ruska Kerttula maalissa torjui 16 laukausta.


Tappiosta huolimatta KaPa johtaa lohkoa 14 pisteellä, kaksi pistettä perässä on TPS 3 ja mahdollisesti myös Rauman SalBa, jos se voittaa illan viimeisen pelin.

Seuraava turnaus pelataan Pohitullissa 4.1, KaPa kohtaa heti uudelleen Karhut ja toisessa pelissä JSB-13:n, jonka KaPa voitti vajaa kuukausi sitten 5-2.


Artikkelikuva: Veera Soini (97) teki neljä maalia ja Riikka Laato (71) syötti kaksi maalia KaPan murskavoitossa.