Uimahallissa ale ennen hinnankorotuksia

Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta päätti kesäkuun kokouksessaan korottaa uimahallin asiakasmaksuja. Uudenkaupungin uimahallin asiakasmaksujen hinnoittelu on viimeksi tarkistettu vuonna 2014.

Uuden hinnoittelun valmistelussa on vertailtu samankokoisten uimahallien ja lähialueiden uimahallien voimassaolevaa asiakasmaksujen hinnoittelua, lisäksi valmistelussa on huomioitu strategian tavoite kaventuneet hyvinvointierot ja kuntalaisten liikkumisen edistäminen.


Vuoden alussa voimaan tulevissa hinnan korotuksissa on noudatettu maltillisuutta ja Uudenkaupungin uimahallin asiakashinnat ovatkin alueen keskiarvon alapuolella.

Lapsia ja nuoria kannustetaan uimaan edullisin hinnoin, arkisin klo 14.00 – 16.00 välisenä aikana pääsee 4-16 vuotiaat uimaan 1,50 euron hinnalla ja torstaisin on syväallas varattuna lapsille nuorille 15.00 – 16.00 jolloin on mahdollisuus pelailla vaikka vesikoripalloa kavereiden kanssa.

Uudenkaupungin uimahallin uudet asiakasmaksut löytyvät tästä.


Tällä viikolla on uimahallin sarjalippujen alennusmyynti, jota kannattaa hyödyntää ennen uusien hintojen voimaantuloa. Kyseessä on perinteinen joulunajan sarjalippujen alennusmyynti. Alennusmyynti koskee kaikkia sarjalippua ja niistä saa 10 prosentin alennuksen.

Ilahduta itseäsi tai osta liikunnallinen lahja pukinkonttiin.

Uimahallin tiedote