UkiNyt on lopettanut

Ukinyt-sivuston päivitys on päättynyt. Sivu jää vielä toistaiseksi olemaan, mutta uusia uutisia tai juttuja tai mitään muutakaan ei sivustolle enää tule.

Päätös kypsyi pimeän ja sateisen syksyn aikana, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sään kanssa. Lähes kolme vuotta tuli täyteen ja se on ihan hyvä suoritus. Nyt on aika siirtyä askel eteenpäin (tai taaksepäin, riippuen mistä suunnasta asiaa katsoo) ja tehdä jotain ihan muuta.


Tarkoitus oli olla aktiivinen vuoden loppuun asti, mutta jouluna alkaneen flunssan takia jo viime päivät ovat olleet hiljaisia.

Eihän joulun aikaa paljon mitään uutisoitavaa juuri olekaan. Atso Vainio julisti aattona joulurauha ja se tapahtui niin pontevasti, että edes poliisiuutisia ei viime päivinä ole ollut juuri julkaistavaksi asti.

Korihait tosin pelasi lauantaina ja eilen maanantaina häviten molemmat pelit selvästi. Maanantain pelissä Korihaiden 20 ensimmäisestä kolmen pisteen heittoyrityksestä osui yksi (1), eli osumaprosentti oli viisi (5).

Tämä riittäköön viime päivien tapahtumista.

Kiitokset lukijoille 35 kuukauden yhteisestä taipaleesta

Jussi Arola


PS. Jos jotakuta kiinnostaa mielenkiintoinen harrastus, eli sivuston ylläpito, niin ota yhteyttä, valikkoriviltä löytyy Info/Palaute sivu ja sieltä lomake, jota kautta viestit saapuvat perille.