Roimalla kolme joukkuetta sarjassa

Kesän kilpailukausi sarjatenniksessä on alkanut myös paikallisella tasolla ja avaus oli heti historiallinen. Sunnuntaina Sairaalan kentällä kohtasivat kolmosdivarin ottelussa Roiman ykkös- ja kakkosjoukkueet.

Roiman ykköspelaaja Jussi Salomäki.

– Ykkösjoukkue on pelannut kolmosdivarissa jo kymmenkunta vuotta. Parhaimmillaan se on selvinnyt kakkosdivarin karsintoihin. Viime kauden päätteeksi kakkosjoukkue nousi myös pykälää ylemmäs, kertoo Juha Laine.

Paikallisotteluja Uudessakaupungissa on tenniksessä pelattu aiemminkin, mutta ei kolmosdivarin tasolla.

Tennisharrastus on muutenkin hyvässä kasvussa, sillä Roima sai kokoon myös kolmannen joukkueen, joka aloittaa kautensa nelosdivisioonassa lähiviikkoina.

 

Sunnuntain pelissä kävi kuten kuuluukin, eli ykkösjoukkue voitti kakkosjoukkueen puhtaasti lukemin 4-0. Roiman ykkösessä pelasivat Jussi ja Ville Salomäki sekä Kimmo Kuvaja, kakkosessa Juha Hepojoki, Juha ja Riku Laine sekä Pasi Kauha.

Sarjaottelut jatkuvat Roiman ykkösen ja kakkosen osalta jo ensi lauantaina, kun ÅLK:n tulee

Roiman tennisjaoston puheenjohtaja Juha Hepojoki.

Uuteenkaupunkiin ja pelaa saman päivän aikana molempia Roiman joukkueita vastaan.

Roiman joukkueiden ja ÅLK:n eli turkulaisen Åbo Lawn-Tennis Klubbin lisäksi lohkossa pelaavat LaTe Laitilasta, MLK eli Mariehamn Lawn-Tennis Klubb, Rauman RaVS ja turkulainen Tvs-Tennis.

 

Perinteiset alkukesän kilpailunsa Roima järjestää kesäkuun 16.-18. päivä Sairaalan kentällä. Kisassa pelataan miesten B- ja C-luokat sekä nelinpeli.

– Seuran puitteissa toimii myös kaksi lasten ryhmää, molemmissa on mukana vajaa 10 aktiivista harrastajaa. Toinen ryhmä on 2009-2011 syntyneille ja toinen vanhemmille.

Vanhempien ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, nuoremmat kerran viikossa. Molempiin ryhmiin ovat uudetkin harrastajat tervetulleita.

 

Artikkelikuvassa Roiman tennispelaajia vasemmalta Antti Lehmus, Kimmo Kuvaja, Pasi Kauha, Jussi Salomäki, Ville Salomäki, Juha Laine ja Juha Hepojoki.