Vesa Kiertokari jatkaa kirkkovaltuuston puheenjohtajana

Uudenkaupungin seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontui torstaina seurakuntakeskuksessa. Asialistalla oli ainoastaan henkilövalintoja, sillä vaalikauden puolivälissä tulee valtuuston puheenjohtajat ja kirkkoneuvoston jäsenet valita viimeisen kahden vuoden ajaksi.

Kaksi vuotta sitten valtuuston puheenjohtajaksi arvonnan jälkeen valittu Vesa Kiertokari saa jatkaa tehtävässään yksimielisesti. Ennen vaalia pidettiin lyhyt neuvottelutauko, mutta vastaehdokasta ei lopulta esitetty.

Valtuuston varapuheenjohtajana ollut Aaro Kinnala luopui vapaaehtoisesti ja ehdotti tilalleen Eila Polojärveä ja hänet valittiinkin yksimielisesti.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaa sen sijaan ei saatu yksimielisesti valittua. Tehtävässä on toiminut Lasse Virtanen, joka sai vastaehdokkaakseen Heikki Walan, aivan kuten kaksi vuotta sitten.

Äänestystulos oli selvä Virtasen eduksi numeroin 16-9. kaksi vuotta sitten ero oli niukempi, silloin Virtanen voitti numeroin 15-12.

Muiksi kirkkoneuvoston jäseniksi valittiin Olli Laivo, Marjo-Riitta Tuominen, Ilpo Valtonen, Mika Sjöblom, Heikki Wala, Tuija Vaurio ja Tytti Hyytiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.