Terveysväki hurahti pesäpalloon

Terveyskeskuksen ja Vakka-Suomen Sairaalan väki on innostunut pesäpallosta. Pienestä ideasta lähtenyt ajatus kasvoi nopeasti turnaukseksi, jossa ensi perjantaina katsotaan kuka on kuka.

– Idean heitti ilmoille meidän fysioterapeutti Jenni Suutari ja kun kiinnostusta löytyi, hän lähti viemään asiaa eteenpäin ja siitä se paisui ja paisui isoksi tapahtumaksi, kertoo terveyskeskuksen vuodeosasto 2:n osastonhoitaja Minna Metsänkylä.

Iso tarkoittaaa sitä, että mukaan on nyt ilmoittautunut kaikkiaan kuusi joukkuetta eli osanottajia on yhteensä yli 50.

– Hienoa on, että mukana on sekä kaupungin terveyskeskuksen joukkueita että sairaanhoitopiirin joukkueita.

 

Turnaus pelataan tulevana perjantaina 25.8 kello 17:00 alkaen uimahallin ja jäähallin välisellä kentällä. Joukkueet pelaavat kahdessa lohkossa ja lohkojen voittajat ottelevat mestaruudesta.

– Mitään kiertopalkintoa ei ole vielä hankittu, mutta ainakin suurta kunniaa voittajille on luvassa.

Tapahtuma on saanut sponsoreita ja tarjolla on pelaajille makkaraa ja limsaa, lisäksi joku joukkue on hankkinut oikein pelipaidatkin tapahtumaa varten.

– Ja ensiapupakit otetaan mukaan, osa ei ole pelannut vähään aikaan ja sillon aina venähdyksen tai nyrjähdyksen vaara on suuri.

Liikuntaa on eri osastoilla toki harrastettu ennemminkin, mutta pienemmissä porukoissa ja osastojen sisällä, mutta tämäntapaista laajaa tempausta ei ole aikoihin, jos koskaan järjestetty.