UPK:lle viime hetken voitto Naantalissa

UPK:n miehet pelasivat tiistai-iltana jalkapallon vitosdivarin pelin Naantalissa ja jännittävien vaiheiden jälkeen onnistuivat pistejahdissa. Kotijoukkue johti tauolla 3-0, mutta UPK:n kiri toi lopulta 5-4 voiton.

Ensimmäinen jakso sujui isäntien tahdissa. Kymmenessä minuutissa se teki kaksi maalia ja kolmannen puolen tunnin pelin jälkeen eikä tauolla monikaan olisi lyönyt enää vetoa UPK:n puolesta.

Elokuussa vahvassa vireessä ollut Meli Salin aloitti UPK:n takaa-ajon 55. ja 61. minuutin maaleillaan. Severi Marttila toi UPK:n heti perään jo tasoihin ja toisella jaksolla peliin tullut Henri Veijanen vei UPK:n johtoon vartti ennen pelin päättymistä.

 

Isännät onnistuivat kuitenkin tasoitusmaalin teossa pari minuuttia myöhemmin. Peli näytti päättyvän pistejakoon, mutta Henri Veijanen onnistui aivan pelin loppuhetkillä uudelleen ja se takasi vierasvoiton ja kolme pistettä UPK:lle.

Sarjataulukossa UPK nousi kolmanneksi, mutta on pelannut pelin tai kaksi enemmän kuin useimmat muut joukkueet. UPK:lla on jäljellä enää kolme peliä ja nousuviivaan on nyt matkaa viisi pistettä.

Sunnuntaina 10.9 UPK pelaa Raisiossa RaiFua vastaan, kauden viimeinen kotipeli on Pallokentällä 16.9 FC Turkua vastaan ja kausi päättyy Raisiossa, vastustaja on Magen AK.

 

Artikkelikuva: Henri Veijanen (vihreäpaita keskellä) teki Naantalissa kaksi maalia, Jaakko Lahti (8) sai keltaisen kortin, Kenneth Lindroos (oik.) ei ollut pelissä mukana,