Lähes sata autokuntaa tulossa ralliin

Reilun viikon kuluttua Uudessakaupungissa ja lähialueella ajettavaan rallin SM-sarjan osakilpailuun on ilmoittautunut 94 autokuntaa. Ensimmäinen auto lähtee taipaleelle lauantaina 9.9 kello 10:01 ja saapuu maaliin aikataulun mukaan iltapäivällä ennen seitsemää.
Rallin SM-sarjassa ajetaan tänä vuonna seitsemän osakilpailua, joista Uudenkaupungin ralli on viimeistä edellinen, viimeinen käydään Tampereella syyskuun lopulla.Viimeksi Uudessakaupungissa on rallin SM-pisteistä kisattu vuonna 2008.

Rallin lähtö tapahtuu Aliseltakadulta ja myös maali on siellä. Kilpailukeskus on hotelli Aquariuksessa
Rallin huolto- ja varikkoalue on uimahallin ympäristössä ja järjestäjät ovat saaneet kaupungilta luvan käyttää sitä sekä myös Kivimäen kenttää kuljetusperävaunujen pysäköintipaikkana jo perjantai-iltapäivästä kello 15:stä lähtien.
Pohitullin ja Viikaisten piha-alueet on varattu pysäköintiin lauantaina kello 6:00-24:00.

Sarja on siis lopuillaan, osassa kilpailuluokista on voittaja jo selvillä, mutta osassa käydään kärkipaikasta ja muista sijoista vielä kovaa kilpailua.
Erikoiskilometrejä on yhteensä noin sata ja pitkästä aikaa rallissa on mukana myös kaupunkierikoiskoe. Se käydään Pajalan alueella.
SM-tilanteesta löytyy enemmän juttua rallin tiedotteessa, joka on luettavissa tästä.

Artikkelikuva on viime vuoden rallin EK:lta Laitilasta.