Korishuuma jatkuu ja Susiluolassa tunnelma nousee

Suomen esitykset koripallon EM-kisoissa jatkuvat erinomaisina ja tunnelma pysyy korkealla sekä itse tapahtumapaikalla Hartwall-Areenassa että Uudenkaupungin virallisessa Susiluolassa Kirstassa.
Tiistaina Suomi-Kreikka -ottelu oli erilainen edellisiin peleihin verrattuna siinä, että Suomi repäisi alussa hyvän eron ja pysyi koko loppupelin johdossa. Kreikka ei kuitenkaan lannistunut ja pääsi viimeisellä neljänneksellä vaarallisen lähelle, joten ihan oikeaa jännitystä neljänteenkin peliin saatiin.

Juan Pattillo.

Kirstan Susiluolassa tunnelma oli alusta asti hyvä, mutta kohosi loppua kohden huimaksi. Rytmikkäillä Suomi, Suomi -huudoilla kannustettiin joukkuetta ja onnistumisten jälkeen taputukset ja huuto oli kovaa.

Tiistai-illan ohjelman juonsi Korihaiden toiminnanjohtaja Kalle Klotz. Paikalla olivat kaikki Korihaiden jenkkipelaajat ja iso osa suomalaisista.
Voitto Kreikasta varmisti myös Suomen jatkopaikan. Loppupelit pelataan Istanbulissa pudotuspeleinä ja Suomi matkaa sinne, päättyy huominen (keskiviikkoinen) Islanti-peli miten tahansa.
Pelit jatkuvat Istanbulissa lauantaina ja sunnuntaina pudotuspelikierroksella ja viikolla jatketaan joukkueiden pudottamista, loppuottelut pelataan sunnuntaina 17.9.
Susiluola Kirstassa ohjelmineen jatkuu pelipäivinä niin kauan kuin Suomen pelit turnauksessa jatkuvat eli keskiviikon viimeisen lohkovaiheen pelin jälkeen ainakin vielä viikonloppuna.
Suomen jatkopeli pelataan lauantaina, mutta vastustaja ja kellonaika selviää vasta kun lohkovaiheen viimeinen kierros on pelattu.

Artikkelikuva: Tunnelma Kirstan Susiluolassa on tiistain Kreikka-pelissä korkealla alusta asti.