Salibandyn aikuisten sarjaohjelmat julkaistu

Salibandyn tulevan kauden sarjaohjelmat ovat viime päivien aikana tippuneet veiheittain nettiin ja nyt ne alkavat paikallisten seurojen osalta olla valmiina.

Aikuisten sarjoissa korkeimmalla tasolla pelaa KaPan naisjoukkue, joka aloittaa kautensa ykkösdivarissa kotipeleillä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Sarja-avaus on Pohitullissa lauantaina 7.10 kello 18, vastustaja on Pelicans SB ja seuraavana päivänä samaan aikaan joukkue kohtaa Mikkelin Hatsinan.

Ensimmäinen kierros päättyy 15.12 Pohitullissa ottelulla Sheriffsiä vastaan, kevätkierros alkaa vieraspelillä 6.1 ja päättyy 17.3 vieraspelillä Sheriffsiä vastaan.

 

Miesten puolella tapahtui viime vuoden päätteeksi paikkakunnan korkeimman tasolla muutoksia, kun USB putosi nelosesta ja SBT Shadows ja KaPa nousivat neloseen.

Nelosen kausi alkaa 14.10 Turussa SB-Areenalla pelattavassa turnauksessa. KaPa kohtaa ensimmäisenä pelipäivänä Taivassalon kolmosesta pudonneen TA-631:n ja Pyövelit

SBT Shadows aloittaa kautensa 15.10 Maijamäen liikuntahallissa Naantalissa, vastustajat ovat isäntäjoukkue SB Naantalin kolmosjoukkue ja Yrmyt.

Seuraava turnaus pelataankin Pohitullissa 4.11 ja silloin on vuorossa kauden ensimmäinen El Klassikko, kun SBT Shadows ja KaPa ottavat yhteen.

Yhdeksän joukkueen kaksinkertaisena sarjana pelattava lohko päättyy 10.3 molempien joukkueiden osalta 10.3 Taivassalossa pelattavaan turnaukseen.

 

Naisten puolella KaPan naisten kakkosjoukkue nousi viime kauden päätteeksi kolmoseen. Se aloittaa uuden kautensa turnauksella SB-Areenalla 7.10.

Kahdeksan joukkueen kolminkertainen sarja päättyy 17.3 Pöytyällä.

Wirmon ja KaPan yhteinen A-tyttöjen joukkue ei selvinnyt ikäluokan SM-sarjaan, vaan pelaa ykkösdivarin kakkoslohkossa. Lohkossa on kuusi joukkuetta ja se pelataan kolminkertaisena sarjana.

Kausi alkaa Nurmossa 1.10 kahdella pelillä ja päättyy 11.2 Pirkkalassa. HaNi-hallissa pelataan kauden aikana kaksi turnausta, syksyllä 11.11 ja keväällä 7.1.

 

Juniorijoukkueita uusikaupunkilaisilla seuroilla pelaa sarjoissa kymmeniä ja osa niistä on jo aloittanut sarjakautensa erilaisilla karsintapeleillä talven sarjoihin.