Jääkiekon ensimmäiset kotipelit 23.9

UJK pelaa tulevalla kaudella kolmosdivisioonan lohkossa 6. Sarja alkaa kotiottelulla 23.9 Panelian Raikasta vastaan ja päättyy helmikuun lopussa Kankaanpäässä KJK:n vieraana, jonka jälkeen seuraavat mahdolliset karsintapelit.

Lohkossa on mukana kahdeksan joukkuetta ja sarja pelataan kolminkertaisena eli pelejä tulee kauden aikana kaikkiaan 21.

Pelitapa on viime kaudesta selkiytynyt. Silloinhan pelattiin ensin kolmosen ylempi sarja ja sen perään vielä varsinainen kolmonen ja tahti oli varsin tiivis.

Nyt pelataan koko kausi samaa sarjaa ja pelejä tulee yksi viikossa. Lähes lopullisen sarjaohjelman mukaan ne pelataan viikonloppuisin, pääasiassa lauantaisin, sunnuntaipelejä on muutama ja perjantaipelejä kaksi.

Lohkossa ovat mukana tutut joukkueet eli KarhuHT Porista, KJK Kankaanpäästä, Liekit Forssasta, Panelian Raikas, Tarvasjoen Urheilijat, Tigers Raumalta ja TuKV Turusta.

 

UJK:n naisjoukkue aloittaa sarjakautensa jo viikkoa ennen eli 16.9 Salossa ja ensimmäinen kotiottelu on samana päivänä kuin miehillä eli 23.9, vastaan tulee Red Wings.

Naiset pelaavat Mastiksen karsintasarjaa. Karsintasarjassa on kolme lohkoa ja UJK:n lohko on kolmonen.

Joukkueita lohkossa on yhdeksän, UJK:n lisäksi paikkaa kevääksi mestikseen hakevat Hämeenlinnan HPK, Mäntsälän Jää-Tiikerit, LeKi Lempäälästä, Panelian Raikas, Red Wings Helsingistä, Rockets Loimaalta, Salon HT ja turkulainen TPS.

Kaksinkertainen lohko pelataan läpi tiiviiseen tahtiin, 16 peliä ovat ohi joulukuun 10. päivä. Lohkosta kaksi parasta menee suoraan mestikseen ja kolmas karsii.

 

Artikkelikuva: UJK:n miesten pelikirjan laatu selviää 23.9 alkavassa sarjassa.