UJK:n naisille niukka tappio avauspelissä

UJK:n naiset aloittivat mestiksen karsintasarjan lauantaina tappiolla Salossa. Peli oli tasainen ja UJK oli toisen erän jälkeen johdossa, mutta kotijoukkue käänsi viimeisessä pelin itselleen. Loppunumerot 2-4, erät 0-0, 2-1, 0-3.

UJK pääsi maalittomassa avauserässä pari kertaa yrittämään ylivoimalla, mutta maalinteko ei onnistunut. Toisaalta puolustus oli kunnossa ja UJK selvitti puolestaan yhden salolaisten ylivoiman.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa pelin puoliväliin asti. Ajassa 30:09 Erika Lehtonen teki Hanna Mäkisen syötöstä UJK:n historiallisen maalin. Salo Ht tasoitti muutaman minuutin kuluttua, mutta aivan erän loppusekunneilla Veera Lindroth vei Karoliina Lindrothin syötöstä UJK:n uudelleen johtoon.

 

Kolmannessa erässä mentiin pitkään UJK:n johdossa, mutta ennen erän puoltaväliä kotijoukkue teki kaksi nopeaa maalia ja siirtyi johtoon.

UJK sai maalien jälkeen mahdollisuuden ylivoimalla, mutta ei onnistunut nytkään. Salolaiset tekivät neljännen viitisen minuuttia ennen loppua. UJK piti aikalisän ja pääsi vielä kerran yrittämään ylivoimalla, mutta tarkkuus ei ollut nytkään kohdallaan.

Maalivahtien torjunnat kirjattiin salolaisten hyväksi 32-24. Joka tapauksessa peli osoitti, että mestiksen karsintasarja on UJK:n tytöille sopiva taso ja kovia ja kehittäviä pelejä on kauden aikana tulossa lisää.

UJK:n naiset pelaavat ensimmäisen kotiottelunsa tulevana lauantaina kello 12:00, vastustaja on Red Wings Helsingistä.

 

Artikkelikuva on UJK:n naisten viime viikon harjoituspelistä.