Petri Hatakka kulttuurikoordinaattoriksi

Kulttuuri, nuoriso- ja liikuntalautakunta kunuli valitsi eilisessä kokouksessaan Raino Meloksen seuraajaksi kulttuurikoordinaattorin työsuhteeseen Petri Hatakan.

Lautakunnan esittelijä opetus- ja kulttuuritoimenjohtaja Inkeri Parviainen esitti tehtävään alun perin Kirsi Mustalahtea, mutta hän muutti kokouksessa päätösesitystään. Mustalahti valittiin ensimmäiselle varasijalla ja Kirsti Tuuri toiselle.

Petri Hatakka on syntyjään uusikaupunkilainen ja ollut paikkakunnan musiikki- ja kulttuurielämässä monessa mukana. Crusell-viikolla hän on toiminut jo vuosia erilaisissa taustatehtävissä ja viime kesän viikolla hän toimi tiedottajana.

Ukinyt haastatteli Petriä kesällä, juttu löytyy tästä.

 

Kirjastovirkailijaksi lautakunta valitsi Päivi Luoma-Keturin, varalle Elina Jalosen ja kirjaston informaatikoksi Elina Mörskyn, varalle Anna Schaumanin.

Kaikki edellä mainitut kolme työsuhdetta täytetään 1.12 alkaen toistaiseksi voimassa olevana kuuden kuukauden koeajalla.

 

Vuodenvaihteessa eläkkeelle siirtyvän liikunta- ja nuorisopalvelujen palvelusihteerin työsuhteen täyttämiseen pyydetään lupa kaupunginhallitukselta.