Shadows vei paikalliskamppailun

KaPan ja SBT Shadowsin miesten salibandyjoukkueiden voimasuhde ei ole vuodessa muuttunut. Shadows vei vitosdivarissa kummankin kohtaamisen ja tällä kaudella nelosessa ensimmäinen kohtaaminen päättyi myös Shadowsin selvään voittoon, tulostaulun reistaillessa lopputulos oli ehkä 6-1.

Jos ei voimasuhteissa ole muutosta tapahtunut, niin ei sarjanousun myötä kummankaan joukkueen pelikään isompia yllätyksiä tarjonnut.

Peli oli alusta asti Shadowsin hallinnssa, ensi lievästi ja viimeisessä erässä jo selvemmin, aivan loppua lukuun ottamatta, jolloin KaPa sai hyvän kirin aikaan.

Suurin ero oli tehokkuudessa, Shadows käytti paikkansa hyvin ja erityisesti ylivoimalla sahasi muutamaan kertaan nätisti KaPan puolustuksen auki ja vapaa laukaisupaikka saatiin sopivasti maalin eteen parhaalle paikalle.

KaPa taas ei hyökkäyspäässä juuri vapaita laukaisupaikkoja saanut ja moni viimeinen syöttö oli usein sellainen toivotaan toivotaan -heitto kolmen vastustajan keskellä olevalla kaverille, joka harvemmin pääsi edes palloon kiinni.

Shadowsin voittoa ei myöskään ukinytin pikagallupin valossa voida pitää yllätyksenä, sen voiton kannalla oli noin 80 prosenttia äänestäneistä.

Kuvia ottelusta on tulossa päivän akana Sporttivakan fb-sivulle.

 

Nelosdivarin turnaus jatkuu koko päivän Pohitullissa. KaPa pelaa päivän toisen ottelunsa kello 12 Yrmyjä vastaan ja turnauksen järjestävä SBT Shadows iltapäivällä kello 17 taivassalolaista TA-631:tä vastaan.

 

Artikkelikuva: Keltapaitainen SBT Shadows kukisti nelosdivarin paikalliskamppailussa KaPan selvästi.