Korihait kauden pohjanoteeraukseen

En tiedä (enkä viitsi kaivautua tilastoihin) oliko Korihaiden ensimmäisen jakson esitys tänään Kauhajoella kaikkien aikojen pääsarjan surkein, mutta kovin kauaksi se ei ainakaan jää.

Korihait heitti 21 kertaa ja osui kolme kertaa. Kaikki neljä kolmosyritystä menivät ohi ja 17 kakkosesta osui kolme. Korihait ei päässyt kertaakaan vapaaheittoviivalle, sillä kotijoukkue ei rikkonut kertaakaan eli kovin aggressiivisesta puolustuksestakaan ei voi puhua. Levypallot Korihait hävisi 16-9.

Kauhajoki johti 25-6.

 

Toinen kymppi meni Korihailta paremmin, mutta vain siksi, että huonommin ei voi mennä. Kotijoukkue voitti sen 34-16 ja johti siis puoliajalla 37 pisteellä lukemin 59-22.

Korihaiden osumatarkkuus oli toiselle jaksolla noussut lievästi, pelitilanneheitoissa se oli jo 22, kun Kauhajoella oli 62. Levypallot menivät toiselle jaksolla lähes tasan.

Henkilökohtaisella tasolla ensimmäisen puolikkaan kiteytymä oli juuri Korihaiden kanssa loppukauden kattavan sopimuksen tehnyt Marius van Andringa, kaikki viisi kolmosyritystä ja kolme kakkosyritystä ohi.

 

Lähes 40 pisteen puoliaikajohdon jälkeen loppupelistä oli suurin mielenkiinto kadonnut. Kolmas jakso pelattiin tasan 37 ja neljännellä lopulla pistettiin kaikki nuorukaisetkin kehiin, kotijoukkue voitti jakson kahdella ja koko pelin 115-76.

Surkean alun jälkeen Korihaitkin sai kakkosprosentin hilattua lähelle 50:ttä, Kauhajoella se oli 76 eli varsin helppoja paikkoja se on saanut, kun prosentti oli noin hyvä.

 

Juan Pattillo oli jälleen Korihaiden tehokkain 17 pisteellä, Sean O’Brien teki 14 ja Justus Kilpinen 10, levypalloja otti eniten O’Brien, kuusi.

Kotijoukkueesta Marcus Allen teki 27 pistettä.

Korihailla on nyt viisi päivää aikaa saada peli uomiinsa. Torstaina Pohitulliin saapuu Korihaiden tapaan kolme voittoa saalistanut Espoo United, joka kauden avauspelissä otti kotikentällään selvän voiton.

 

PS.

Ei ollut Korihaiden ensimmäinen jakso maailman huonoin, esimerkiksi syyskuun 26. päivä vuonna 2010 Kouvot teki vieraspelissään Tampereella Pyrintöä vastaan kolmannella jaksolla vain yhden pisteen, sen teki Antto Nikkarinen.

 

Artikkelikuva: Korihait hävisi Kauhajoelle reilu viikko sitten kotona seitsemällä pisteellä, tänään Kauhajoella se oli seitsemän pistettä perässä 2,5 minuutin pelin jälkeen eikä siitä enää noussut.