Shadows jatkaa kärjessä

SBT Shadows kelluu edelleen miesten nelosdivarin länsirannikon lohkon 12 kärjessä. Eilen lauantaina Turun Leaf-Areenalla pelatussa turnauksessa Shadows kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, mutta voitto päivän toisessa pelissä piti joukkueen ykkösenä.

Kaksinkertaisena pelattavassa sarjassa ollaan nyt puolivälissä eli jokainen joukkue on pelannut kahdeksan peliä. Shadowsilla on pisteitä 12, mutta kolmen pisteen sisällä vaanii viisi joukkuetta. Voittajalle on tarjolla paikka kolmosdivariin, toinen ja kolmas pääsevät jatkokarsintoihin.

Lauantaina Shadows kärsi ensimmäisessä pelissä tappion Turun Bandy-Seuralle eli TBS:lle. Loppunumerot olivat 5-8. TBS on sarjassa kuudentena ja vielä hyvin mukana nousukamppailussa.

Päivän toisessa pelissä Shadows kukisti turkulaisen SekTan lukemin 5-3. SekTa taistelee lohkon pohjilla sarjapaikasta.

 

Lauantaina oli tulessa myös toinen paikkakunnan nelosdivarissa pelaava seura eli KaPa. Sen osalta ei päivä tuonut valoa esityksiin.

KaPa hävisi päivän ensimmäisessä pelissään sarjan toiseksi viimeiselle RK Rangersille 5-7 ja päivän toisessa pelissä SB Naantalin kolmonen kylvetti sen 12-0.

KaPa on edelleen sarjassa pisteittä ja kevät saa mennä hyvin, jos se aikoo nousta putoajan paikalta.

Sekä Shadows että Kapa nousivat viime keväänä vitosdivarista ylös, nyt joukkueiden suunta on kovasti erilainen.

 

Sarja jatkuu tammikuun 7. päivä turnauksella jälleen Leaf-Areenalla. KaPa kohtaa Taivassalon TA-631:n ja Pyövelien kakkosjoukkueen, Shadows kohtaa Yrmyt ja SB Naantalin kolmosen.

Seuraavat turnaus pelataan Pohitullissa 27.1 ja siellä KaPa ja SBT Shadows ottavat yhteen. Ensimmäisen kohtaamisen Shadows voitti 6-1.