Pattillo sai lähteä

Jo pitkään odotettu uutinen saapui tänään Korihailta. Valmentaja Damion Dantzlerin mitta täyttyi Juan Pattilloon ja Pattillo sai lähteä. Todennäköisesti muutosta on valmisteltu jo jonkin aikaa, sillä Korihait ilmoitti samalla tehneensä sopimuksen 27-vuotiaan, 208 senttiä pitkän ja 112 kiloa painavan Julius Brooksin kanssa.

Korihaiden virallisen tiedotteen mukaan seuran ja Pattillon sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

– Uudessakaupungissa hyvin viihtynyt Pattillo käyttää agenttinsa suosituksesta sopimuksessaan olevaa buy out –pykälää, todetaan tiedotteessa.

Pattillon viimeiseksi palvelukseksi pelikentällä Korihaille jäi KTP-pelissä ajassa 37:13 otettu levypalloa. Varsinaisen peliajan ratkaisevat kaksi viimeistä minuuttia ja jatkoajan Patillo istui penkillä ja Dantzler arvosteli pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa hänen tekemisiään voimakkaasti.

Pattillo pelasi Korihaissa 26 peliä ja oli kentällä keskimäärin lähes 32 minuuttia. Pistetilastossa hän liigan ykkönen keskiarvolla 22. Levypalloja hän otti pelissä keskimäärin kahdeksan.

 

Julius Brooks on pelannut yliopiston jälkeen Keski-Amerikassa ja Euroopan puolella Virossa, Latviassa ja Saksassa ja valittiin mm. kauden 2016 päätteeksi Latvian sarjan All Stars -viisikkoon.

Viime vuoden alun hän pelasi Costa Ricassa ja syksyn NBA:n G-liigassa.

Brooks on jo liittynyt joukkueeseen ja todennäköisesti pelaa jo viikonlopun vieraspelissä Seagullsia vastaan.

 

Näin media-alalla toimivana pitää kiittää korkeimpia voimia siitä, että meillä on Korihait. Ilman Korihait-uutisia olisi monen päivän anti jäänyt vaisuksi.