UJK:lle murskatappio, mutta sarjapaikka varmistui

Kakkosen nousukarsintapaikasta tosissaan taisteleva Forssan Liekit kuritti tänään kotonaan UJK:ta oikein kunnolla. Kahdella kentällisellä Forssassa ollut UJK tosin teki pelin ensimmäisen maalin ja johti, mutta vain 14 sekuntia, sitten isännät tulivat tasoihin ja voittivat lopulta 21-4.

Liekit voitti ensimmäisen erän 7-2. Se hyödynsi molemmat ylivoimansa ja hallitsi, ehkä UJK:n ylivoimaa lukuun ottamatta. Maalivahtien torjunnat 25-10.

Toiseen erään UJK vaihtoi maaliin Sami Friin, mutta hänkään ei kyennyt pelin suuntaa kääntämään. UJK osui ensimmäisen erän tapaan kaksi kertaa, isännät yhden vähemmän kuin avauserässä.

 

Päätöserään Jesse Vuorinen palasi UJK:n maalille ensimmäiseksi kympiksi, toisen pelasi jälleen Sami Frii. Muita UJK-merkintöjä erässä oli kaksi kakkosta, joiden aikana Liekit ei tehnyt maalia. Tasakentällisin se teki kahdeksan maalia.

UJK maaleista Toni Riekko teki kaksi, Teemu Ylander ja Juuso Kantola yhden, Juusolle lisäksi kolme syöttöpistettä, eli hän oli mukana jokaisessa UJK:n maalissa, ja Teemulle kaksi syöttöpistettä.

UJK:n maalivahdeille yhteensä 54 torjuntaa, kotijoukkueen maalivahdille 36, joten puolustuspeliin ei kumpikaan panostanut ja tilanteita riitti 70 paikalle saapuneen katsojan iloksi.

 

Tappiosta huolimatta UJK varmisti tänään kolmosdivarin sarjapaikkansa, sillä sarjajumbo Panelia kukisti tiukassa pelissä toiseksi viimeisenä olevan Rauman Tigersin ja se varmisti, että Tigers putoaa Panelian seurana neloseen.

Tigers taas varnisti voitolla pääsynsä kakkosen karsintoihin sarjan voittavan porilaisen KarhuHT:n kanssa.