Wibit sai vipinää uimahalliin

Talvilomaviikon alku oli uimahallissa vielä melko hiljaista lomaviikosta huolimatta, mutta keskiviikosta lähtien on vilskettä ja pärskettä riittänyt. Wibit radan ensimmäisenä päivänä tuli halliin aamulla avausvartin aikana lähes 60 henkeä.

Wibit rata on Uudenkaupungin uimahallissa ollut ennenkin ja sen suosio tuntuu edelleen kasvavan. Veden päällä olevalla muovisella radalla voi kiipeillä ja hyppiä eikä putoamista tarvitse pelätä.

Wibitin lisäksi uimahallissa on muutakin ylimääräistä tekemistä. Aarretta etsittiin koko viikon ja löytäjille oli luvassa pieni palkinto.

Kuntouimarit olivat altaalla Wibitin vuoksi normaalia ahtaammalla ja muutenkin talvilomaviikolla uimahallissa käy normaalia enemmän lapsia ja nuoria.

 

Torstaina uimahallissa oli myös nuorisotoimen järjestämää askartelua ja arvontaa. Ennen uintia ja uinnin jälkeen saattoi pysähtyä pöydän ääreen pysähtyä hetkeksi tekemään vaikkapa kiipeävä lumiukko.

Wibit-rata ja aarteenetsintää on uimahallilla vielä perjantaina, mutta askartelun sijaan tehdään lumiukkoja uimahallin edustalla kello 12-14.

Säätila lupaa kipakkaa pakkasta, mutta nuorisotoimella on tiedossa tekniikka, jolla miinuskelilläkin saadaan lumipalloja tehtyä.

Muutenkin lomaviikko on jatkunut pakkasen merkeissä, mutta iltapäivisin aurinko on alkanut jo mukavasti lämmittää ja ulkoilijoita on näkynyt paljon laduilla ja teillä.

Käätyjärven retkiluistelubaanalla on näkynyt luistelijoita ja Käätyjärven rantaan tehdyllä tilapäisellä taukopaikalla on huilattu ja paistettu makkaraa koko perheenkin voimin.

Helmi (vas.) ja Emilia askartelivat torstaina uimahallilla.