Markus Molenius Korihaihin

Koripallon siirtoikkuna sulkeutuu helmikuun lopussa eli tänään. Korihait-leiristä on odoteltu tietoa uudesta korinaluspelaajasta, mutta sellaisen sijaan onkin tulossa FoKoPosta laituri Markus Molenius.

Molenius on 26-vuotias, 203 senttinen ja 98 kiloinen laituri. Koriksen Divari A:ssa Molenius on tällä kaudella pelannut keskimäärin 15 pisteen ja reilun kuuden levypallon keskiarvolla 18 peliä.

Korhaiden toiminnanjohtaja Kalle Klotz vahvistaa siirtouutisen.

– Forssalla on kautta enää yksi peli jäljellä ja Molenius haluaa jatkaa vielä kauttaan. Hän on ollut Forssassa tavallaan toipumassa loukkaantumisesta ja haluaa siksi pelejä mahdollisimman paljon.

 

Molenius on pelannut Korisliigaa mm. FoKoPossa vuosikymmenen alussa ja sen jälkeen Kauhajoella ja Kotkassa kaksi vuotta kummassakin. Yhteensä liigapelejä on 214, peliaikaa niissä keskimäärin 18 minuuttia, kuusi pistettä ja lähes kolme levypalloa.

– Molenius ei ole korinaluspelaaja, jota varsinaisesti olimme hakemassa, vaan hän otti itse yhteyttä ja kyseli mahdollisuutta tulla meille. Hän todennäköisesti voi pelata jo tänään Tampereella.

Korihait yritti huonokuntoiseksi osoittautuneen Julius Brooksin tilalle vielä löytää uutta korinaluspelaajaa, mutta aika loppui.

Brooks ei kuitenkaan tule Korihaissa jatkamaan.

 

Artikkelikuva 16.1.2013 ottelusta Korihait – FoKoPo.