Työvoitto UJK:n naisille

UJK:n naiset pelasivat tänään kolmen viikon talvilomatauon jälkeen kotiottelun naisten Suomi-sarjassa. UJK hallitsi, mutta vastustaja Panelian Raikas roikkui sitkeästi mukana. Loppunumerot UJK:lle niukasti 2-1.

Ottelu alkoi UJK:n kannalta tyrmäävästi. Kiekko oli Janina Rivaston selän takana ennen kuin suuri osa yleisöstä oli edes löytänyt omaa paikkaansa katsomosta. Aikaa ehti kulua vain 48 sekuntia.

UJK otti kuitenkin maalin jälkeen pelin haltuunsa ja alkoi vyöryttää kiekkoa kohti PaRan maalia. Ajassa 14:30 tasoitus sitten syntyi, sen teki Erika Lahtonen ja syötti Sara Hyytiä.

 

UJK:n painostus jatkui toisessa erässä. Erän alkupuolella UJK pääsi hetkeksi kahden pelaajan ylivoimalle, mutta ei vielä silloin onnistunut, vaikka saikin hyvän mylläkän vastustajan maalille.

Hetki PaRan toisen jäähyn jälkeen kuitenkin maaliverkko pöllähti PaRan maalissa. Maalin teki Emmi Metsä-Tokila ja syöttäjinä olivat Saara Siivonen ja Hanna Mäkinen.

UJK pääsi erän lopulla vielä kerran ylivoimalle, mutta ei onnistunut maalinteossa.

 

Jos kaksi ensimmäistä erää olivat UJK:n selvää painostusta, kolmas oli UJK:n todella selvää painostusta. Vieraat eivät ensimmäisen 15 minuutin aikana päässeet juuri omalta kenttäalueelta pois puhumattakaan, että olisivat päässeet maalipaikoille.

UJK riisti, pyöritti, laukoi ja riisti taas, mutta ei saanut vapauttavaa kolmatta maalia. PaRa sai viimeisen viiden minuutin aikana muutaman hyökkäyksen aikaan, mutta ne UJK selvitti helpohkosti.

Maalivahtien torjunnat olivat UJK:n hyväksi 45-14, viimeisessä erässä UJK:n Janika Rivasto joutui torjumaan vain kahdesti, joten paremmasta joukkueesta ei ollut epäilystä.

UJK on voittanut PaRan joka kerta tämän kauden aikana, mutta aina se on ollut melko nihkeää.

 

UJK:lla on jäljellä vielä kaksi peliä. Sunnuntaina se pelaa Loimalla Rocketsin vieraana ja kausi päättyy kotiottelussa 10.3, vastaan asettuu Salo HT.

Rockets johtaa sarjaa ja Salo on kakkosena, joten tehojen olisi syytä olla paremmin kohdallaan kuin tänään, jos pisteitä on tarkoitus ottaa.