Härslaagi Kalannin Saba-sarjan ykkönen

Kalannin Salibandysarja saatiin tänään päätökset. Kalannin koululla pelatut mitaliottelut olivat tasaisia ja finaalissa mentiin rangaistuslaukauksiin asti ennen kuin voittaja selvisi.

Pronssiottelussa kohtasivat välierissä hävinneet eli Mikkosen Lössi ja Team Retro. Lössi oli runkosarjan nelonen, Retro kakkonen.

Pronssipeli oli tasainen ja runsasmaalinen. Mikkosen Lössi oli koko ajan maalin tai pari edellä, mutta Team Retro ei antanut periksi.

Se tuli pari minuutti ennen loppua maalin päähän ja lopussa yritti ilman maalivahtia tasoitusta, mutta ei onnistunut ja pronssi karkasi Lössille.

 

Finaalissa kohtasivat runkosarjan voittanut Pulsut ja kolmanneksi sijoittunut Härslaagi.

Avauserä mentiin rauhallisesti toisen kuvioita tarkkaillen ja kun Härslaagilla oli vain kaksi vaihtomiestä, niin se hidasteli ja syötteli paljon puolustusalueella rauhallisesti. Yhden maalin se kuitenkin sai aikaan.

Pulsut tuli toisen erän alkupuolella tasoihin, mutta erän lopulla Härslaagi teki kaksi maalia ja oli karkaamassa. Härslaagi piti palloa enemmän ja hyökkäsi pitkään, mutta Pulsujen nopeat vastaiskut olivat vaarallisia.

 

Päätöserässä Pulsut alkoi pitää enemmän palloa ja painostaa. Reilun viiden minuutin kohdalla se aiheutti vastustajalla ihan oikean härslaagin tekemällä vajaassa minuutissa kaksi maalia.

Härslaagi toipui, teki saman tien johtomaalin, mutta Pulsut iski takaisin viimeisen vitosen käynnistyessä.

Loppuminuutit pelattiin tiukasti, molemmilla oli tilanteensa, mutta maaleja ei nähty ja niin mentiin rangaistuslaukauksiin.

Ensimmäisessä parissa Härslaagi veivasi maalin, Pulsut epäonnistui, toisessa parissa kumpikin onnistui ja kun kolmannessa Härslaagi veivasi jälleen onnistuneesti, oli voittaja selvä.

 

Sarjan paras pelaaja ja pistepörssin voittajana oli Härslaagin Lari Lahti, joka tosin finaalissa ei pelannut. Paras maalivahti oli Pulsujen Mikko Andersson.

Joukkueita sarjassa oli tällä kaudella mukana kuusi, jotka pelasivat kaksinkertaisen alkusarjan ja sen jälkeen pudotuspelit. Kausi oli järjestyksessään jo viidestoista.