Lautakunta valitsi yhdeksän opettajaa

Opetus- ja kasvatuslautakunta täytti eilisessä kokouksessaan kaikkiaan yhdeksän luokanopettajan virkaa, hyväksyi yhden siirron virasta toiseen ja kaksi eroilmoitusta.

Luokanopettajan virkaan nro 138 valittiin kasvatustieteen maisteri Maria Moilanen ja varalle kasvatustieteen maisteri Anna-Maria Kursin. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Uudenkaupungin yhtenäiskoulu.

Luokanopettajan virkaan nro 150 valittiin kasvatustieteen maisteri Minna Hyytiä ja varalle kasvatustieteen maisteri Kati Salin. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Uudenkaupungin yhtenäiskoulu.

Luokanopettajan virkaan nro 151 valittiin kasvatustieteen maisteri Heli Jalava ja varalle kasvatustieteen maisteri Niina Saarinen. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Uudenkaupungin yhtenäiskoulu.

Luokanopettajan virkaan nro 154 valittiin kasvatustieteen maisteri Erika Lehtonen ja varalle kasvatustieteen maisteri Annukka Saranpää. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Uudenkaupungin yhtenäiskoulu.

Luokanopettajan virkaan nro 164 valittiin kasvatustieteen maisteri Hannu Huitu. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Saarniston koulu.

Luokanopettajan virkaan nro 165 valittiin kasvatustieteen maisteri Henna Tähtinen ja varalle kasvatustieteen maisteri Heidi Marttila. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Saarniston koulu.

Luokanopettajan virkaan nro 158 valittiin kasvatustieteen maisteri Jaana Aaltonen. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Kalannin koulu.

Luokanopettajan virkaan nro 155 valittiin kasvatustieteen maisteri Sampsa Raipala ja varalle kasvatustieteen maisteri Sofia Mäntylä. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Lokalahden koulu.

Luokanopettajan virkaan nro 127 valittiin kasvatustieteen maisteri Marika Puukki. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2018 alkaen ja viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Lokalahden koulu.

Kaikki valinnat ovat ehdollisia, kunnes valituksi tullut esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen.

 

Kokouksen jälkeen on ilmennyt erimielisyyksiä pöytäkirjan tarkistuksen yhteydessä, mutta epäselvyydet eivät liity yllä mainittuihin valintoihin.