UPK tasasi pisteet AFC Campuksen kanssa

UPK:n kauden toinen kotiottelu torstaina ei ollut yhtä riemukasta maalintekoa kuin lauantain kotiavaus, joka päättyi 11-0. Turkulainen AFC Campus oli pallokentällä pitkään kiinni jopa voitossa, mutta UPK:n viime hetken tasoitus toi pisteen. Loppunumerot 3-3, tauolla oltiin UPK:n johtolukemissa 2-1.

Vieraat avasivat tehokkaasti ja siirtyivät johtoon jo viidennellä minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin Lauri Helminen tasoitti ja jakson lopulla Tommi Riihimäki vei UJK:n taukojohtoon.

Toisen jakson alkupuolella Campus tuli ensin tasoihin ja hetkeä myöhemmin siirtyi johtoon.

Pisteet näyttivät jo karkaavan vieraille, mutta pari minuuttia ennen loppuvihellystä vaihtopelaaja Miro Kaarto tasoitti ja peli päättyi pistejakoon.

 

UPK:lla on alkukauden neljästä pelistä koossa seitsemän pistettä ja se riittää sarjataulukossa kakkossijaan.

Kärjessä on kaikki viisi peliään voittanut TPS:n kakkosjoukkue, sarjan muut seitsemän joukkuetta ovat omana ryhmänään neljän pisteen sisällä kahdeksan pistettä TPS:n perässä.

UPK pelaa seuraavaksi vieraspelin Raisiossa. Seuraava kotiottelu Pallokentällä on 18.6 kello 19:15, jolloin vastustajaksi saapuu sarjaa johtava TPS:n kakkonen.

 

Ukinyt ei ole kauden kahteen ensimmäiseen kotipeliin päässyt paikan päälle, mutta jatkossa kotipeleistä tulee raportti viime kesän tapaan jo peli-iltana.

 

Artikkelikuva: Miro Kaarto pelasti viime hetken maalillaan pisteen UPK:lle. Kuva viime kauden MynPa-pelistä urheilukentältä.