Lauantaina pääsee keskustassa ostosristeilylle

Tulevana Merefestilauantaina keskustan kivijalkaliikkeet tuovat kortensa festimeininkiin mukaan ja järjestävät UkiLine-ostosristeilytapahtuman. Mukana on yli 20 kivijalkaliikettä.

– Joka liikkeessä on Merefesti-supertarjous, siis aivan jotain älyttömän halpaa ja hyvää ja tietenkin sitten paljon ihan tavallisen hyviä tarjouksia, kertoo Outi Nurmi Kenkäkauppa Alinasta.

Liikkeet tuovat tapahtuman ajaksi eli kello 10-15 kadulle tarjouksia ja tavallisiakin tuotteita ja niin Alisestakadusta muodostuu eräänlainen risteilylaivan ostosparatiisi tai iso ulkoilmaostoskeskus.

– Jokainen liike tietenkin tuo kadulle mitä parhaaksi katsoo ja paljon kadulle tulevaan tarjontaan vaikuttaa sää. Monet liikkeet ovat joka tapauksessa lauantaina avoinna normaalia pidempään.

 

Pääosa tempauksessa mukana olevista liikkeistä sijaitsevat Alisenkadun varrella, mutta mukana on myös muutama muukin yritys.

– Tapahtuma niveltyy hyvin ensimmäisen teematoriin. Torilla on erilaista ohjelmaa ja mm. musiikkia aina iltapäiväkolmeen asti.

Torilta ja Alisenkadun ostoksilta voi suunnata Pakkahuoneelle, jossa on sinkkutreffit ja lauantaitanssit tai Aittarantaan Merefesti-telttaan ja sen ympäristöön, jossa on torin tapaan ohjelmaa lapsille.

– Jos kelit suosivat, niin uskon, että lauantaina Uuteenkaupunkiin tullaan käymään kauempaakin. Myös monet mökkiläiset ovat jo saapuneet ja hekin toivottavasti poikkeavat katsomaan päivän ohjelmaa ja tapahtumia ja samalla ostoksille.

 

Mukana ovat Kenkäkauppa Alinan lisäksi Vaateliike Amalinda, Siivosen Kukkapirtti, Team Sportia, Sisustus Ulpukka, Elinan ompelu ja asuste, Putiikki Sik-Sak, Lounaskahvila Rosamunda, Expert, Telmarin, Studio 25, Värisilmä, Vihreä lammas, Uudenkaupungin Kultakello, Vaateliike Reinholm, Kodin kangastus, Pikkukylän Puoti ja Runonkulman Galleria, Studio FotoMika, INFO-kirjakauppa, Järven Kello ja Kulta sekä Torikauppa Lundelin.

 

Artikkelikuva: Outi Nurmi valitsee kenkiä Alinan Merefesti-supertarjoukseen, luvassa on kenkäpareja kympillä tai kahdella.