UPK:lle kaksi vierasvoittoa

UPK pelasi viime viikolla kaikkiaan kolme ottelua ja tulos oli mainio. Maanantaisen 5-0 kotivoiton perään UPK haki torstaina pisteet Naantalista tuloksella 4-1 ja perjantaina piinaviikon päätteeksi kaatui MynPa Mynämäellä lukemin 3-1.

Naantalissa ottelu käynnistyi Eemeli Salinin pikamaalilla, jonka kotijoukkue kuittasi jakson puolivälissä. Sopivasti ennen taukoa UPK osui uudelleen ja pääsi huilille 2-1 johdossa.

Eemeli osui toisen jakson alkupuolella toisen kerran ja peli alkoi kääntyä UPK:lle. Loppunumerot viimeisteli 75. minuutilla Vesa Salin.

 

Maanantaina UPK voitti MynPan kotonaan 5-0 ja perjantaina miteltiin uudelleen, nyt Mynämäellä. Ottelu oli selvästi tasaisempi, mutta UPK oli edelleen parempi.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja reilu puoli tuntia ehdittiin pelata ennen kuin kotijoukkue onnistui avausmaalin teossa ja se pääsikin tauolle niukassa johdossa.

Toinen jakso oli sitten UPK:n hallintaa. Eemeli Salin tasoitti 51. minuutilla ja tunnin kohdalla UPK siirtyi johtoon. UPK:n kolmannen teki jälleen Eemeli Salin ja MynPa joutui taipumaan.

 

Viikon aikana napattujen yhdeksän pisteen ansiosta UPK nousi sarjataulukossa kolmanneksi, pisteen turkulaisen FC Komarin perään. Eroa kaikki pelinsä voittaneeseen TPS:n kakkoseen on kuitenkin jo 13 pistettä.

UPK kohtaa torstaina Pallokentällä sarjajumbo RaiFu kakkosen kello 19. Sen jälkeen on lyhyt kesätauko, joka UPK:n osalta päättyy keskiviikkona 25.7 kotiotteluun Ihoden Kiriä vastaan.

 

Artikkelikuva: Eemeli Salin teki UPK:n loppuviikon vieraspeleissä yhteensä neljä maalia.