UPK:n voittoputki jatkui

UPK jatkoi tänään voittojen tiellä jalkapallon vitosdivarissa. Pallokentällä vastassa ollut sarjajumbo RaiFu tarjosi toisella jaksolla suhteellisen tasaisen vastuksen, mutta UPK:n ensimmäisen jakson kolme maalia riittivät pisteisiin.

Alkupeli oli selvästi UPK hallintaa eivätkä vieraat saaneet ensimmäisen kolmen vartin aikana kuin pari laukausta kohti UPK:n maalia.

UPK sen sijaan piti palloa ja syötteli RaiFun puolustuksen auki tuon tuostakin ja useitakin hyviä paikkoja.

 

Kolme kertaa UPK siis onnistui. Ensin RaiFun hyökkäyksen katko sen omalla kenttäpuoliskolla ja sitten palloa vasemmalle Samu Sulanderille, joka teki läpiajon päätteeksi 1-0.

UPK:n toisen vajaan puolen tunnin kohdalla vastasi Eemeli Salin. Kulmapotku tuli kauas rangaistusalueen kulmaan, josta Vesa Salin pukkasi sen maalin eteen ja siitä Eemeli edelleen päällään ohi maalivahdin.

Kolmannessa maalissa Eemeli raivasi tiensä vasemmalta päätyviivalle, siitä syöttö maalille ja Severi Marttila laukoi pallon maaliin.

 

Toinen jakso oli selvästi tasaisempi. UPK ehkä hallitsi lievästi, mutta RaiFukin pääsi selvästi useammin laukaisupaikoille kun ensimmäisellä jaksolla.

UPK paras tilanne tuli heti jakson alussa, kun Severi Marttila ehti RaiFun palautuspalloon ennen maalivahtia ja pääsi pienestä kulmasta yrittämään maalintekoa, mutta veto osui tolppaan.

UPK:lla oli useita muitakin tilanteita, mutta ensimmäisen jakson jälkeiset numerot jäivät voimaan.

 

UPK neljä peräkkäistä voittoa nosti sen jo lohkokakkoseksi, mutta kärkijoukkue TPS:n kakkoseen on matkaa tasan kymmenen pistettä.

UPK:n pelit jatkuvat lyhyen kesätauon jälkeen Pallokentällä 25.7 kello 19:00, vastustajaksi saapuu Ihoden Kiri.

 

Meli Sain kurottaa.