Korihaille kaksi yli kaksimetristä

Korihait on hankkinut kokoa korin alle, kun nimensä sopimuspaperiin ovat pistäneet Mika Nuolivirta (210cm) sekä Brandon Conley (201cm).
Nuorten maajoukkueen vakiokalustoon kaikissa ikäluokissa aikanaan kuulunut, nyt 24-vuotias Nuolivirta pelasi Järvenpäässä sekä HBA-Märskyssä 2010-luvun alkupuolella ennen siirtymistään rapakon taakse opiskelemaan. Viime kaudella Nuolivirta oli Colorado State Univ. Pueblon riveissä NCAA:n kakkosdivisioonassa. Neljän vuoden yliopistorupeaman jälkeen tavoitteet siirtyvät vain urheiluun.
– Matematiikkaa opiskelin siellä ja nyt keskityn vain koripalloon. Halusin kunnollisen roolin Korisliigassa ja sellaista Korihaista lupailtiin. Olen sentteri, mutta esimerkiksi viime kaudella upotin kolmoset 38 prosentin tarkkuudella eli pidän itseäni monipuolisena pelaajana, Nuolivirta luonnehti.

Korihaiden kolmas jenkkikiinnitys on Nuolivirran ikätoveri Brandon Conley. Erittäin urheilullinen Conley tahkosi yliopistoaikansa Oral Robertsin riveissä. Ammattilaisura Euroopassa alkoi viime kaudella Slovakiasta.
Zilina jäi pudotuspelien ulkopuolelle, mutta Conley takoi vahvat tilastot ollen 15,9 pisteen keskiarvolla sarjan yhdeksänneksi paras pistemies. Levypallokuninkuuden Conley nappasi 9,3 levyrin keskiarvolla.

Korihailla on nyt sopimukset kuuden suomalaispelaajan sekä kolmen amerikkalaispelurin kanssa.

 

Korihaiden tiedote.