UPK:n naisille piste tiukasta pelistä

UPK:n naisten osalta syyssarja on käynnistynyt pisteiden merkeissä. Ensimmäisessä pelissä viime viikon lopulla UPK haki pisteet Turun Pyrkivän joukkueelta reilulla 6-1 voitolla ja tänään tiukassa kotipelissä UPK ja AFC Campus tasasivat pisteet numeroin 1-1.

Avauspelissä Turussa tilanne oli ensimmäisen jakson jälkeen 1-1. Emmi Korpi vei UPK:n johtoon, mutta kotijoukkue tasoitti aivan ensimmäisen jakson lopussa.

Toinen jakso oli sitten UPK selvää hallintaa ja myös tehot olivat kohdillaan. Linnea Nuutila osui kolmasti ja Julia Herrala kahdesti.

 

Tämän päivän kotivastus oli astetta kovempi AFC Campus. Keväällä UPK hävisi sille Turussa 2-0 vaikka oli hallitsevampi osapuoli.

Nyt ensimmäinen jakso oli pelitilanteiden suhteen melko tasainen. Vieraat pääsivät muutaman kerran ylivoimahyökkäyksiin, mutta eivät onnistuneet.

UPK sommitteli myös hyviä kuvioita, mutta viimeinen silaus puuttui. Jakson ainoan maalin teki kulmapotkusta Emmi Korpi. Campuksen maalivahti epäonnistui keskityksen katkaisussa ja Emmi voitti pääpallon Campuksen puolustajien keskeltä.

Toinen jakso oli selkeää UPK:n hallintaa ja hyviä maalipaikkoja oli useita. Jakson ainoan maalin teki kuitenkin vierailija jakson alussa nopean hyökkäyksen päätteeksi.

Varsinkin viimeisen kympin ajan UPK hallitsi ja loi painetta vieraiden maalille, mutta vieraiden maali säilyi koskemattomana.

 

Samassa sarjassa pelaava KaPan naiset voitti syksyn ensimmäisessä pelissään kotikentällä Maskun kakkosjoukkueen, mutta hävisi toisessa pelissään Raisiossa.

KaPa pelaa torstaina Sorvakon urheilukentällä kello 19:45 Turun Pyrkivän.

UPK:n naisten seuraava peli on ensi viikon tiistaina Aurassa ja torstaina 23. päivä pelataan KaPan ja UPK:n välinen paikallispeli Pohitullin keinonurmella kello 18:00.

 

Artikkelikuva: Emmi Korpi (4) voitti maalin edustalla pääpallotaiston ja pukkasi UPK:n ainoan maalin.