Teatterin syyskausi alkamassa

Uudenkaupungin teatterin syyskauden ohjelmistossa on kaksi ensi-iltaa. Syyskuun 15. päivä on Katri Helenasta kertovan musikaalin ensiesitys ja marraskuun 17. on vuorossa komedia Vain muutaman huijarin tähden. Molempien esitykset jatkuvat läpi talven aina huhtikuulle asti.

Katri Helenan tarina on suomalainen, niin suomalainen että se on suuri tarina, se on osa kansakunnan linjaa; syrjäkyliltä parrasvaloihin, tähtiin.
Katri Helena on suomalainen menestystarina, suomalainen unelma; hän tekee mitä hän haluaa eli hän laulaa, hän tahtoo laulaa ihmisille, sen hän valitsee elämäntehtäväkseen.
Kaikki ihanat biisit Puhelinlangoista Maailman pihamaille…
Esityskausi 15.9.2018 – 13.4.2019, musikaalin ohjaa Lauri Ketonen.

Syksyn toinen ensi-ilta on suositun TV-sarjaan perustuva Heikki Luoman Vain muutaman huijarin tähden, joka on ns. maalaiskomedioiden ensimmäinen osa.
Kuvitteelliseen Kuusniemen kuntaan sijoittuva komedia on ensimmäistä kertaa sisäteatterissa. Teatterinjohtaja Jari Luolamaan sovituksessa nähdään kaikki tutut hahmot mm. Piiparinen, Hakkarainen, Kylmälehto jne.
Päällisin puolin aika tavallisessa pitäjässä on menossa aikamoista suhmurointia, jossa bisnekset ja kunnallispolitiikka ovat vähän turhan lähellä toisiaan.
Esityskausi 17.11.2018 – 13.4.2019.

Artikkelikuvassa Katrit eri ikäisinä, vasemmalta Laura Rinne, Leena Kallonen ja Ida Kallioinen

 

Teatterin tiedote ja kuva.