USB:n pojat ykkösdivariin

USB:n C-pojat taistelivat hyvin tänään Tiikereitä vastaan SM-sarjapaikasta, mutta jäähyt koituivat kohtaloksi. Puolivälissä peli oli vielä tasan, mutta Tiikerit voitti lopulta 6-3 ja selvisi SM-sarjaan, USB:n poikia odottaa ykkösdivari.

USB aloitti jälleen hyvin. Julius-Antton Aalto teki Jami Lehtisen syötöstä avausmaalin kuudennella minuutilla. Ensimmäinen erä päättyi USB maalin johdossa, vaikka Tiikerit oli painostavampi osapuoli.

Toisessa erässä Tiikerit tuli tasoihin nolosti alivoimalla ja muutamaa minuuttia myöhemmin siirtyi johtoon. USB tasoitti vielä, maalin teki Emil Appelblom ja syötti Julius-Antton Aalto.

Lähes heti tasoituksen jälkeen USB joutui alivoimalla ja Tiikerit hyödynsi tilanteen ja tekaisi johtomaalin.

 

Päätöserän alussa peli alkoi ratketa. USB joutui jälleen alivoimalla ja Tiikerit onnistui aivan jäähyn lopulla siirtymään jo kahden maalin johtoon.

Vajaa kahdeksan minuuttia ennen päätöstä Tiikerit teki jo viidennen maalin. USB käytti aikalisänsä, mutta maalinteossa onnistui seuraavaksi jälleen Tiikerit.

Tiikerit pääsi päätösminuuteilla vielä ylivoimalla, mutta nyt oli USB:n vuoro onnistua alivoimalla. Maalin teki Henri Hakala Nooa Laurilan syötöstä.

 

Tiikerit oli pelissä kyllä painostavampi osapuoli, USB:n Eero Lehtiselle merkittiin kaikkiaan 33 torjuntaa, kun Tiikerien maalivahti joutui torjumaan 16 kertaa.

Tiikerien painostaessa USB sai jäähyjä ja kaksi kertaa Tiikerit rankaisi ylivoimalla ja yhden kerran siis alivoimalla.

Karsinta oli kuitenkin USB:n kannalta erinomainen suoritus ja ykkösdivarissakin taso on kova. Divarista voi sitä paitsi keväällä raivata tiensä SM-pudotuspeleihin, jos vaan peli kulkee.