Hallitus hyväksyi yksimielisesti kaiken

Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus käsitteli esityslistan asiat nopeasti ja yksituumaisesti. Kiinteistön osto ja ostotarjous, seurantalon korjaamiseen myönnettävä laina ja aloitteen ohjaaminen valmisteluun hyväksyttiin lähes esityksen mukaisesta. Juttu listan asioista tässä

Ainoa poikkeus esityksiin tehtiin yksimielisesti Oy Santtion Rastin osakkeiden oston kohdalla. Lisäyksessä hallitus päätti, että jos seurakunta hyväksyy tarjouksen, niin oston jälkeen tontilla oleva huonokuntoinen rakennus puretaan.

Hallituksen istuvat kirkkovaltuuston varsinaiset jäsenet Mika Sjöblom, Jaana Vasama ja Heikki Wala jääväsivät itsensä asian käsittelyn ajaksi.

 

Varsinaisten asioiden lisäksi kaupunginhallitus keskusteli pitkään hallintosäännöstä ja organisaatiouudistuksesta. Paikalla olleiden mukaan keskustelu oli polveileva ja hyvä.

Hallitus asetti tavoitteeksi, että molemmat tuodaan seuraavaan kaupunginhallituksen kokoukseen päätettäväksi. Kokous pidetään kahden viikon kuluttua eli 24.9.

Sen jälkeen ehdotukset lähetetään lautakunnille lausuntoa varten ja koska asia osin liippaa myös naapurikuntia mm. perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen ja ympäristöasioiden hoidon kautta, myös ne saavat kunnian antaa lausuntonsa.

Toiveena on, että päätökset voitaisiin tehdä valtuuston lokakuun lopun kokouksessa, joka pidetään 29.10.