Näyttelytiloja haettavana

Taiteilijat, taiteilijajärjestöt ja työryhmät voivat hakea maksutonta näyttelytilaa noin kuukaudeksi vuonna 2019 Uudenkaupungin kulttuurikeskus Crusellista ja Laitilan Kustaa Hiekan lukutuvasta. Crusellin ajat koskevat tammi-huhtikuuta ja elo-joulukuuta. Lukutuvan näyttelyaika on kesä-heinäkuussa.

Vakka-Suomessa on tehty kuvataiteen näyttely-yhteistyötä toistakymmentä vuotta. Näyttelytyöryhmän muodostavat Sirpa Ikala-Suomalainen Vehmaalta, Mari Jalava Uudestakaupungista, Jukka Vehmas Laitilasta ja ulkopuolisena asiantuntijana Rauman taidemuseon intendentti Janne Koski.

Näyttelytilavaraukset ovat haettavina 1.10.2018 mennessä; hakemus voi kohdistua jompaan kumpaan tilaan tai molempiin. Crusellin näyttelytilan pinta-ala on noin 300 m², Lukutuvan noin 80 m².
Lisätietoa Crusellin Liljelundhallista löydät täällä..

Hakija voi kertoa mm. taideopinnoistaan ja näyttelyosallistumisistaan ja laittaa kuvanäytteitä mukaan. Hakemukset pyydetään lähettämään keskitetysti osoitteella Uudenkaupungin museo, Toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki.

Lisätietoja antavat Mari Jalava (Cruselli) mari.jalava@uusikaupunki.fi ja Jukka Vehmas (Lukutupa) jukka.vehmas@laitila.fi.

Artikkelikuva: Tänä vuonna Crusellissa on nähty mm. Tapani Piirton maalauksia.