Hallituksella pikakokous

Kaupunginhallituksen maanantainen kokous kesti vajaan tunnin, sillä asiat etenivät ehdotusten mukaan ilman äänestyksiä.

Sepänkadulla sijaitseva kiinteistön myynti hyväksyttiin ja se menee lopullisesti valtuuston päätettäväksi.

Kaupunki sai tontin ja sillä sijaitsevat rakennukset käytettäväksi vanhusten kuntoutus- ja kulttuuripalveluihin. Vanhustyö on kuitenkin todennut, että kiinteistö ei sellaisenaan sovellu vanhuspalveluille, vaan se kannattaa myydä ja käyttää rahat vanhuspalveluihin.

Kiinteistöä yritettiin ensin myydä perinteisellä tavalla, mutta kun se ei tuottanut tulosta, pistettiin kiinteistö myyntiin huutokaupat.com sivustolle.

Siellä korkeimman tarjouksen teki Karilla Oy, jonka tarjous oli 181 000 euroa. Alun perin kiinteistöstä pyydettiin 295 000 euroa, mutta hallitus suostui alhaisempaan hintaan, koska tontin rakennusoikeuden arvo asetettiin aikanaan liian korkeaksi.

 

Aralle menevä lausunto Ketunkalliolle suunnitellusta vuokratalosta hyväksyttiin esityksen mukaisesti (katso juttu tästä).

 

Listalla oli kaksi valtuustoaloitetta, joista valmistellut selvitykset hyväksyttiin ja lähetettiin asiat valtuustolle. Toinen koski lakimiehen palkkaamista (katso juttu tästä) ja toinen matkaparkkia.

 

Listan ulkopuolella hallitus keskusteli vuokra-asuntotilanteesta. Viimeisimmän tiedon mukaan Ullakko on saanut kelvollisia tarjouksia Mältintien alueen pohjatöiden tekemisestä. Tarkoitus on, että kaikkien neljän talon pohjatyöt tehdään kerralla, mutta töiden aloitusajankohta on edelleen auki.