USB:n C1-poikien ykkösdivari alkaa vieraskiertueella

Karsintojen kautta tiensä valtakunnalliseen ykkösdivariin selvittäneiden USB:n C1-poikien sarja käynnistyy tulevana viikonloppuna kahdella vieraspelillä ja jatkuu lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna kahdella kotipelillä.

USB:n pojat selvittivät tiensä syksyn karsinnoissa aivan SM-sarjan porteilla eli sarjataso ratkesi viimeisessä karsintapelissä niukkaan tappioon Tiikereille. Paikka aukesi kuitenkin valtakunnan kakkostasolla 12 joukkueen ykkösdivarissa.

Sarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, joka käynnistyy tulevana viikonloppuna ja päättyy maaliskuun alussa. Sen jälkeen pelataan vielä karsintapelit SM-pudotuspeleihin pääsystä ja tietenkin SM-finaalit.

 

USB:n ohella ykkösdivarissa pelaavat Happee, Hatsina, Josba, Koovee, M-Team, Merikoski SBT, RSS Panthers / FoSu, Steelers, Sudet SB, TPS FT ja ÅIF/PSS eli useita liigatason seuroja ja isojen seurojen yhteenliittymiä.

Pelimatkoja talven aikana tulee paljon, sillä aivan lähiseudulta on vain TPS. Happee on Jyväskylästä, Hatsina Mikkelistä, Josba Joensuusta, Koovee Tampereelta, M-Team Helsingin seudulta, Merikoski Oulusta, Panthers Riihimäeltä, Steelers Hämeenlinnasta, Sudet Kuusankoskelta ja ÅIF Sipoosta.

Hieman pelimatkojen määrää pienentää tuplaviikonloput eli heti avausviikonloppuna USB pelaa lauantaina 22.9 Kuusankoskella ja seuraavana päivänä Sipoossa.

Vastaavasti 6.10 USB pelaa kotiottelun M-Teamia vastaan ja seuraavana päivänä sunnuntaina Happeeta vastaan.

 

Uusikaupunkilaisten kannalta on harmillista, että USB pelaa kaikki kotiottelunsa joko Laitilan uudessa monitoimihallissa tai Vehmaan uudehkossa liikuntahallissa.

Ensimmäinen kotipeli Laitilassa on siis 6.10 ja se alkaa kello 18. Sunnuntain 7.10 kotipeli Laitilassa alkaa kello 13.

 

Artikkelikuva seuran kotisivulta.