Kaija voitti arvonnan pääpalkinnon

Kaija Frilanderia onnisti isosti Unileverin ja Keskon syysarvonnassa. K-kauppojen syyskuun alussa pitämien Superpäivien yhteydessä arvontaan osallistuneiden joukosta nousi pääpalkinnon kohdalla Kaijan nimi.

Kaijaa on arvonnoissa onnistanut ennenkin. Vuonna 1996 hän muisteli voittaneensa kännykän ja muutama vuosi sitten sai arvonnasta palkinnoksi etelänmatkan.

– Aika harvoin kuitenkin osallistun arvontoihin. Muutama viikko sitten minulle soitettiin tästä voitosta ja olisin varmaan tipahtanut istualleni jos en olisi valmiiksi istunut sohvalla, Kaija kertoo.

Hän aikoi ensin soittaa lapselleen, mutta muisti, että tämä oli töissä ja olisi varmaan seonnut ilmoituksesta eikä töistä olisi sen jälkeen tullut mitään.

– Menin sitten uimaan ja kerroin uintikaverille ensimmäisenä.

 

Kisaan osallistui kaikkiaan 250 000 henkilöä. K-Supermarket Itäpoijun kauppias Jari Lehto oli perjantaina pääpalkinnon luovutustilaisuudessa yhtä hymyä.

– Heinoa, että voitto tuli meille. Kaija on vakioasiakas ja asuu niin lähellä, että näkee kaupan ikkunastaan, Lehto sanoi.

Unileveriltä paikalla oli aluepäällikkö Sanna Kuusisto. Pääpalkinnon luovutus on hänelle tuttua hommaa, sillä myös viime vuoden kisan pääpalkinto osui hänen alueelleen, silloin voittaja löytyi Hirvensalosta.

– Unileverillä ja Keskolla on tiivis ja hyvä yhteistyö. Pääpalkinnon lisäksi Kaija saa tietenkin kukat ja ison kassillisen Unileverin tuotteita.

Ai niin, se pääpalkinto oli upouusi Audi A1 -henkilöauto, mittarissa oli luovutushetkellä 19 kilometriä. Asiasta kiinnostuneille autosta löytyy lisätietoja Audin sivulta eli tästä.

 

Artikkelikuva: Itäpoijun kauppias Jari lehto nappasi kainaloonsa päävoittajan Kaija Frilanderin (vas.) ja Unileverin Sanna Kuusiston.