KaPan naisten kausi alkuun voitolla

KaPan naiset käynnistivät kauden tänään kotiturnauksella Pohitullissa. Aamun ensimmäisessä pelissä KaPa kävi tiukan taiston FBC Loiston kanssa, mutta selvisi siitä voittojana numeroin 2-1, erät 2-1, 0-0 ja 0-0.

Vauhti kauden ensimmäisissä peleissä on yleensä kova ja sitä se oli tälläkin kertaa. Kenttää mentiin päästä päähän ihan juosten eikä pallokaan aina pysynyt mukana.

Kiireen tuntua lisäsi myös kakkosdivarin pelit, jotka kestävät vain 3×15 minuuttia, erätauot ovat lyhyitä ja peliaika on juokseva eli kello ei pienissä katkoissa pysähdy, siksi vaparitkin annettiin kovalla kiireellä.

Kauden avausmaalin iski neljännellä minuutilla Juulia Peura, joka sai maaliin eteen syötön Julia Hakanpäällä. Maalin edessä oli myös liuta vastustajan pelaajia, mutta Juulia ehti mailallaan palloon ensimmäisenä ja sen jälkeen palloa kaivettiin Loiston maalista.

Loisto tasoitti nopeasti, mutta erän viime sekunneille paluun joukkueeseen tehnyt Milla Erholtz laukoi puolustajan paikalta ruuhkan läpi tolppaan, josta pallo tipahti maalin puolelle, syöttäjäksi merkittiin Riina Rantanen.

 

Kaksi viimeistä erää pelattiin edelleen vauhdikkaasti, mutta ilman maaleja. KaPalla oli hyviä pyörityksiä ja laukauksia, joista tosin suurin osa meni ohi maalin.

Mutta oli Loistollakin paikkoja ja pari kertaa KaPan puolustus harhaili niin, että loistolainen pääsi yrittämään hyvästä paikasta tyhjään maaliin, mutta KaPan onneksi ilman tulosta.

Pelin ainoa jäähy vihellettiin Loistolla pari minuuttia ennen loppua ja ylivoimalla KaPa jäädytti pelin, syötteli varmasti pelaajalta toiselle eikä yrittänytkään maalia.

KaPan toinen peli on Pohitullissa tänään kello 19:00 alkaen, vastustaja on turkulainen RunU.

 

Artikkelikuva: Liina Hyytiä ja Riikka Laato juonivat Loiston maalin edessä.